Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik "rosszat" választanátok?

Melyik "rosszat" választanátok?

Figyelt kérdés

1. Megalázó és tisztességtelen módon (titokban) szeretőt tartok a megromlott házasságomban, de a gyerek érdekében normálisan együtt tudunk élni, mint egy család.

2. Elválunk, vállalva ezzel, hogy a gyerek megsínyli az egész hercehurcát és kihat ez a tettünk a további életére. De nem kell megjátszani magam, hogy jó minden, amikor nagyon nem az.

Mindenképpen a gyerek érdekét tartanám szem előtt, de 30 évesen nem akarok lemondani arról sem, hogy egy kicsit még nőnek érezhessem magam.

Természetesen komoly előzmények vannak, amik idáig juttattak bennünket, de most ez a két variáció lehetséges.

Vagy együtt maradunk, de akkor gyanítom, hogy előbb-utóbb egy harmadik bejön a képbe, vagy elválunk, ami a gyereknek lesz rossz mindenképpen.

Tehát? Melyik rossz a jobb?

2013. máj. 4. 15:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%
2. A gyereknek sem tesz jót, ha látja, hogy a szülei boldogtalanok. És nem hülye a gyerek, megérzi. tudom, mert én is ilyen családban nőttem fel.
2013. máj. 4. 15:06
 2/30 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a gyereknek az első verzió sem lenne épp kellemes. Nekem elváltak a szüleim és nem lett semmi bajom tőle (anyukám új barátait is el tudtam fogadni), apukámmal akkor találkozhattam amikor akartunk, nem volt szabályozva. Szüleim sem utálják egymást, csak együtt nem ment nekik a dolog. Ha kisebb a gyerek (gondolom az, mert nem vagy öreg), könnyebben elfogadja a helyzetet, mintha mondjuk kiderülne a szerető X év múlva és akkor válnátok...
2013. máj. 4. 15:09
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
A válás nem mindenkinek trauma. Főleg azoknak nem, akik a szüleik rossz házasságának a terhét cipelik.
2013. máj. 4. 15:11
 4/30 anonim ***** válasza:
97%
A ferjeddel kellene megbeszelni a problemat elso korben.
2013. máj. 4. 15:13
 5/30 Salx Narval ***** válasza:
100%
És mit mond a férjed, szerinte mit kellene tennetek?
2013. máj. 4. 15:20
 6/30 anonim ***** válasza:
59%
Csak a sexxel van gond?Mit jelent az amúgy normális családi élet?
2013. máj. 4. 15:24
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Kecske is jolnlakjon kaposzta is megmaradjon nincs.

Mast szeretsz valj el vallald a tetteid kovetkezmenyet.

Ha pedig hazassagod gyereked nyugalma tobbet er akkor maradj de legy huseges.

Egyszeru valasztani kell.

2013. máj. 4. 15:25
 8/30 anonim ***** válasza:
88%
A második verzió, kedves kérdező! Ne ess abba a hibába amibe az emberek többsége, látszatéletet élnek , örök boldogtalanságban, és azzal az érzéssel, hogy lehetne másképp is...
2013. máj. 4. 15:26
 9/30 anonim ***** válasza:
48%

Attól függ hány gyereked van.

1 gyereknél mindenképpen lépnék a helyedben.

2013. máj. 4. 15:39
 10/30 anonim ***** válasza:
83%
2. A gyerek NEM hüly.e! Előbb utóbb úgyis átlátna a szitán. És azt 100x jobban megsínylené......mint azt, hogy a szülei elváltak.
2013. máj. 4. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!