Na, most akkor mi ez? 19 éves lány vagyok, van egy 16 éves jó tanuló, értelmes hugom. Tegnap kitört a családi balhé nálunk, mert kiderült: roma fiúval jár. Apám szúrta ki őket véletlenül.
A húgom nem tagadott, mikor rákérdeztek a szüleim, de rögtön közölte: őket nem szakíthatja el senki egymástól, és azért nem mondta el eddig, mert tudta, hogy balhé lesz, mert hogy roma... De hogy nagyon szeretik egymást és nehogy le próbáljuk őt beszélni.. ez a fiú élete nagy szerelme, és ő nem kis csitri. nem fog 2 hét alatt kiszeretni belőle.. a fiú állítólag ugyanígy gondolja....
Na, most akkor hogyan tovább? jó tanuló a hugom, tovább akar tanulni egyetemen vagy fősulin....
a hugod most egy kicsit megzakkant,előfordul..
mikor én voltam ennyi(se) mondtam anyámnak,ha ilyenre vetemedek,kössön ki,addig el ne engedjen,amig nem jön meg a jobbik eszem...szerencsére ilyenre nem került sor,de igy visszagondolva,most is aztmondom,hogy bármi áron,csak ne csináljon hülyeséget...utolag megértettem volna,hogy az én érdekemben...)
én hugom lenne,fix hogy lebeszélném,de sürgősen...hozakodj elő ilyenekkel,hogy más roma fiu párja ennyi idősen már második gyereket szüli,meg erőszak,meg mutogass neki cikkeket,vagy akármi,bármi...az ő érdekében...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!