Ti bírjátok, ha a gyermeketeket úgy becézi valaki, ahogy nem szeretitek? Szóltok érte? Vagy ráhagyjátok?
Figyelt kérdés
A lányomat Anettnek hívják, anyósom Nettinek szólítja. Nagyon zavar. Így már rettenetes a hangzása szerintem.
Bennem lenne a hiba?
2013. máj. 2. 10:05
41/44 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok.... Barbara a nevem, és utálom ha Borinak, főleg Borisnak szólítanak...nem bírják felfogni hogy az a BORBÁLA becézése, én pedig BARBARA vagyok, becézzenek úgy hogy BARBI!
42/44 egykamaszlany válasza:
Attol függ a gyerek szereti e én Mirella vagyok amit kulonosen utálok sztem ugy hangzik mint a cigányoké es az is (ne ertsetek felre semmi bajom a coganyokkal de mindenki azt hiszi az vagyok pedig nem es nem azert mondom hogy bantsam oket mert semmi bajom veluk a barátom is az) engem a tanaraim hivtak mindig mirellának a teljes nevemen utáltam de egyszer mikor meghallotta az ofőm hogy a batatnoim Mircinek beceznek megkerdezte hogy szeretem e ha ugy hivnak es mondtam hogy igen mert a mirellat nagyon nem szeretem utana az osszes tanárt kijavitotta hogyha le mirelláztak es ezt o is hallotta (jofej volt) a rokonaim Mircinek hivnak Apai ágrol általába Mirának szolitanak ezzel sincs semmi bajom sot orulnek ha mindenki ogy hivna de meg a Mirci is oke csak Mirella ne...sztem a gyerek eltudja donteni tetszik e neki anyukamnak kulonosen tetszik a nevem de csak akkor hiv ugy ha ideges ram egyebkent o is Mircizik
43/44 anonim válasza:
Pár éve en is feltettem hasonlo kérdést.szinte mindenki lehurrogott akkor hogy hogy lehetek ilyen szülő hogy "megszabom" hogy hogy becézzék vagy ne becézzék a lányom. De még mindig ugy gondolom hogy amig kicsi és nem tudja ő meg mondani mit szeretne addig én mint szülő had mondjam meg ha nem tetszik az ahogy hivják. Azota már 8 éves és ő el tudja dönteni..hogy neki melyik becenév tetszik.
44/44 anonim válasza:
Nálunk a családban Júliát (nem az én gyerekem) kizárólag az anyós tüntetőleg Julcsizza, mert szerinte a Juli öregasszonyos. Mondja egy öregasszony az 1 éves gyerekre...
Előtte a Júlián is vergődött hogy milyen undorító név, azóta páran megdicsérték és már egyből neki is tetszik. A gyerek szüleit is folyton lecseszi hogy ne hívják Julinak, mert mennyire égő lesz a gyereknek. Aztán megmondták neki a szülők hogy nekik így tetszik. Aztán azzal lezárta a vitát hogy majd a gyerek úgyis őt igazolja és azóta is Julcsizza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!