Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarja látni a...

Miért nem akarja látni a kislányát?

Figyelt kérdés
párommal megromlott a kapcsolatunk.sajnos visszafordithatatlanul.közös kislányunkra azóta egyátalán nem kiváncsi.a kapcsolatunk alatt végig azt hangoztatta ő lesz a világ legjobb apukája.ehhez képest egyátalán nem tartja velünk a kapcsolatot.gyermektartást sem fizet hónapok óta.nem hajlandó semmit megbeszélni.egyátalán nem kommunikál.hogyan lehetne ezen változtatni?

2013. ápr. 30. 07:40
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
kedves utolsó köszönöm ,hogy ennyi energiát öltél a válaszadásba.az ,hogy a kapcsolat miért ment tönkre (nyilván 2ember hibája)nem tartozik ide mert mindketten kimondtuk nincs szükségünk egymásra.pont.az hogy egy felnött ember semmilyen megkeresésre nem reagál az sajnos őt minösiti.az .hogy valaki nem tud túllépni a saját érdekein az szánalmas.de amikor vakaki a legjobb apaként aposztrófálja magát aztán eltünik az undorító,és gyerekes.de mint írtam ha ez így jó neki hát legyen éljen boldogan
2013. ápr. 30. 12:43
 32/39 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó 66 % voltam, és tudod mit? Örlődj magadban, mantrázd otthon egyedül, hogy mekkora nagy szemét a férjed stb, ezek után pont lesza..om. Szerintem kaptál használható ötletet, de ezek után igazából nem is csodálom, hogy otthagyott az a férfi és látni se bír. Egy kiállhatatlan,kompomisszum-képtelen házisárkány lehetsz, meg amolyan "mindenki hülye csak én vagyok az okos" mentalitású. Oldd meg a nyűgödet egyedül.
2013. ápr. 30. 12:50
 33/39 A kérdező kommentje:
kedves utolsó te pedig sértett ,indulatos .makacs,ember vagy .én nem kértem töled,hogy itt okoskodj ,te választottad ezt a kérdést.üdv
2013. ápr. 30. 12:52
 34/39 anonim ***** válasza:
90%
Talán el kellene gondolkodni, hogy 30 akárhány választ kaptál használható ötletekkel, persze egy dolog, hogy egyik sem szapulja a férjedet, az előzmények hiánya miatt - neked az nem jó ugye, na ez vajon miért van. Részemről befejeztem, te meg várd hogy mikor ugrik be "hú mekkora tapló a férjed" és hopp megvilágosodsz, mint Buddha a fa tövében! Vagy nem...
2013. ápr. 30. 12:58
 35/39 A kérdező kommentje:
igy van. ami használható azt hasznositom ami haszontalan azt elutasítom...ennyi
2013. ápr. 30. 13:05
 36/39 A kérdező kommentje:
egyékként jellemezhetsz bárhogy ,a gyermekemet nem hagyom magára.ellenben minta apuval.és ez itta lényeg.A GYEREK
2013. ápr. 30. 13:09
 37/39 anonim ***** válasza:

Nos, en ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te, kerdezo. Apuka lelepett es nem kivancsi a gyerekre, semmilyen kapcsolata nincs vele mar evek ota.

Az elejen en is szidtam, meg gondolkodtam, hogy ugyan mi az oka az egesznek, aztan radobbentem, hogy felesleges. Egyreszt a leheto legnagyobb ajandekot kaptam tole, amit csak lehetseges: a lanyomat. masreszt meg ha ot szidom, azzal a gyerekemet is, hiszen az o vere, orokolte a tulajdonsagait.

Eleinte probaltam en is a kapcsolatot tartani vele, a gyerek miatt. A telefont nem vette fel, a levelre nem valaszolt, az emailt nem tudom, hogy megkapta e. Meg a birosagi targyalasra sem jott el, ahol a tartasdijat megallapitottak.

Egy napon fogtam magam es ugy dontottem, hogy sem nekem, sem a gyerekemnek nem kell, hogy kozunk legyen olyan emberhez, aki ezt nem akarja. Beadtam tehat a szuloi felugyelet megvonasara a kerelmet. Termeszetesen nem jott el a targyalasra sem, igy nem is volt kerdes, hogy megkapom e a teljes felugyeletet. Ma mar joga sincs hozza, hogy kapcsolatot tartson a gyerekkel, ha egyaltalan akarna. Mas kerdes, hogy ha valaha is erdeklodne es a gyerek is akarna, termeszetesen lathatnak egymast.

Attol a naptol, hogy jogerosse valt a birosagi itelet, "szabad lettem". Mar nem erdekel hogy o mit igert es mit valositott meg. Itt a gyerekem, van egy tarsam, aki imadja. Neki o az apa - o jatszik, tanul vele, o neveli, szereti.

En csak azt mondom, lepj tul az exen ugyis, mint a gyerek apjan.

Nalunk is sokszor felmerult a "nekem miert nincs apukam" kerdes. En sosem szidtam, pedig megerdemelte volna. Mindig csak a valosagot mondtam: nem tudom, dragam, egyszercsak elment. Ennel tobb nem kell.

2013. ápr. 30. 13:40
 38/39 A kérdező kommentje:
köszönöm az emberi hozzászólást ...igazad van
2013. ápr. 30. 13:46
 39/39 anonim ***** válasza:

Szia !

Nálunk is hasonló a helyzet , csak nálunk 2 gyerkőc is van ! A nagyobbik lányom 6 éves , a kicsi fiam pedig 2,5 éves . Ők a mindeneim , és az hogy az apjuk olyan amilyen arról nem ők tehetnek ,és mi se . Rosszul döntöttem ,hogy 2 gyereket szültem neki beláttom , de a gyerekeim a mindeneim , ha vissza mehetnék az időbe semmit nem változttani !

Nálunk 2 éve nem fizet , nem hívot , irtam neki a fb! Letiltott , most ha felfordulok akkor se lesz jobb , és így a gyerkeknek is jobb !

2013. máj. 2. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!