Miért nem akarja látni a kislányát?
Nos, en ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te, kerdezo. Apuka lelepett es nem kivancsi a gyerekre, semmilyen kapcsolata nincs vele mar evek ota.
Az elejen en is szidtam, meg gondolkodtam, hogy ugyan mi az oka az egesznek, aztan radobbentem, hogy felesleges. Egyreszt a leheto legnagyobb ajandekot kaptam tole, amit csak lehetseges: a lanyomat. masreszt meg ha ot szidom, azzal a gyerekemet is, hiszen az o vere, orokolte a tulajdonsagait.
Eleinte probaltam en is a kapcsolatot tartani vele, a gyerek miatt. A telefont nem vette fel, a levelre nem valaszolt, az emailt nem tudom, hogy megkapta e. Meg a birosagi targyalasra sem jott el, ahol a tartasdijat megallapitottak.
Egy napon fogtam magam es ugy dontottem, hogy sem nekem, sem a gyerekemnek nem kell, hogy kozunk legyen olyan emberhez, aki ezt nem akarja. Beadtam tehat a szuloi felugyelet megvonasara a kerelmet. Termeszetesen nem jott el a targyalasra sem, igy nem is volt kerdes, hogy megkapom e a teljes felugyeletet. Ma mar joga sincs hozza, hogy kapcsolatot tartson a gyerekkel, ha egyaltalan akarna. Mas kerdes, hogy ha valaha is erdeklodne es a gyerek is akarna, termeszetesen lathatnak egymast.
Attol a naptol, hogy jogerosse valt a birosagi itelet, "szabad lettem". Mar nem erdekel hogy o mit igert es mit valositott meg. Itt a gyerekem, van egy tarsam, aki imadja. Neki o az apa - o jatszik, tanul vele, o neveli, szereti.
En csak azt mondom, lepj tul az exen ugyis, mint a gyerek apjan.
Nalunk is sokszor felmerult a "nekem miert nincs apukam" kerdes. En sosem szidtam, pedig megerdemelte volna. Mindig csak a valosagot mondtam: nem tudom, dragam, egyszercsak elment. Ennel tobb nem kell.
Szia !
Nálunk is hasonló a helyzet , csak nálunk 2 gyerkőc is van ! A nagyobbik lányom 6 éves , a kicsi fiam pedig 2,5 éves . Ők a mindeneim , és az hogy az apjuk olyan amilyen arról nem ők tehetnek ,és mi se . Rosszul döntöttem ,hogy 2 gyereket szültem neki beláttom , de a gyerekeim a mindeneim , ha vissza mehetnék az időbe semmit nem változttani !
Nálunk 2 éve nem fizet , nem hívot , irtam neki a fb! Letiltott , most ha felfordulok akkor se lesz jobb , és így a gyerkeknek is jobb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!