Miért nem akarja látni a kislányát?
Ez az agyadnak a védekező mechanizmusa.
Szépen felsoroltad, hogy NEKED mennyivel jobb lesz, mert Te látod a lányodat, NEKED mondja, hogy "anya", VELED bújik össze.
Csak éppen apamintája nem lesz, csonka családban nő fel, élete végéig elkíséri a tudat, hogy az apjának nem kellett, és irigykedni fog a barátnői ép családjára, stb..
Te választottad őt a gyereked apjának! Neked még akárhány pasid lehet, de y gyerekednek már nem lesz apja.
Ezért kellene jobban átgondolni, hogy kinek szülsz.
Kérdező, nem érthetetlen, egyszerűen csak azon az alapon, ahogy te a #9-#11-#13-#17-#19-ben írtad, nem fog működni. Ennyi.
És hát te a saját hozzáállásodon tudsz változtatni, a másikén meg nem, őt max szidni tudod, hogy "miért olyan, amilyen"...
Én a másik 66%-os vagyok, nem az utolsó. Véleményem szerint, amennyi energiát öltél ebbe a kérdésbe, azt inkább abba raknád, hogy megoldd ezt a helyzetet. Mi az hogy "nem kommunikál"? Olyan nincs. E-mail címe stb csak van, ha másképp nem megy. Leírnád, amit itt elmondtál, úgyis kénytelen lenne elolvasni, ha akarja, ha nem. Nem kell indulatosan írni, le kell írni a gyerek dolgait. Azt ne várd, hogy rögtön rohanni fog. De legalább magadnak nem tehetsz szemrehányást utóbb, hogy valamit nem tettél meg. Ha utána is paraszt, akkor nem lehet mit tenni.
Egyébként igaza volt annak, aki korábban írta, hogy igenis fontos az előzmények ismerete, mert ennek hiánya nélkül nehéz okosnak lenni. Lehet, hogy csináltál neki valami olyat, hogy se rád, se a gyerekedre, se semmire veled kapcs. nem kíváncsi. Nem védem ezzel, és nem mentem fel, de bizony a környezetemben láttam nem 1, nem 2 esetet, amikor a tigris-anyuka olyan szépen kib...ott apukával, hogy az nem mindennapi. Ezek után nem csoda, hogy a férfi felejteni akar, illetve egy darabig jegelni a dolgokat.
Másik: Örök szabály, egy férfi, mint apa sose úgy viszonyul a gyerekhez, mint az anya, ezt nem tudtad? Ezzel, ha megfeszülsz sem tudsz mit csinálni. Egy kapcsolat életben tartásához, tönkretételéhez is két ember kell, nem mindig a másikra kell kenni a rosszat, a szart, mert mindkét fél vastagon benne van. Mi nem ismerjük a szituációt, nyilván azért írtad ki a kérdést, mert remélted, hogy jönnek majd "mekkora szemét, bunkó férjed van" stb... megjegyzések, de bocs, én addig nem akarok lehúzni egy embert, amíg nem tudom a mögöttes dolgokat.
És most lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!