Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarja látni a...

Miért nem akarja látni a kislányát?

Figyelt kérdés
párommal megromlott a kapcsolatunk.sajnos visszafordithatatlanul.közös kislányunkra azóta egyátalán nem kiváncsi.a kapcsolatunk alatt végig azt hangoztatta ő lesz a világ legjobb apukája.ehhez képest egyátalán nem tartja velünk a kapcsolatot.gyermektartást sem fizet hónapok óta.nem hajlandó semmit megbeszélni.egyátalán nem kommunikál.hogyan lehetne ezen változtatni?

2013. ápr. 30. 07:40
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
sajnálom.hogy ezt mondod,és hál Istennek azért nem az az általános ,hogy ha 2ember kapcsolata megromlik .akkor az egyik eldobja a gyermekét is.
2013. ápr. 30. 09:28
 12/39 anonim ***** válasza:

Talán csak téged gyűlöl ennyire, és ezért inkább a gyereket se akarja látni, csak ne kelljen találkoznia veled, erre nem gondoltál még?

Indíts pert gyerektartásdíj fizetése miatt, a többivel nem tudsz mit csinálni.

2013. ápr. 30. 09:29
 13/39 A kérdező kommentje:
de gondoltam,de számomra ez nem vall egézséges lelkületre.gyülölködni és ezt a saját gyermeke érdeke elé helyezni nem túl dicséretes.az ,hogy két ember nem érti meg egymást ez mindkét fél hibája.kérdem én azért mert én őt már nem szeretem dobjam el a gyermekem?
2013. ápr. 30. 09:34
 14/39 anonim ***** válasza:

Nem akar téged, se semmit, ami veled kapcsolatos.

Annyira el akar vágni minden szálat, hogy még a gyeret sem akarja, mert valamilyen szinten összekötne titeket.

Nyilván, ez nem helyes, de a férfiakban nincsenek olyan erős ösztönök, mint egy anyában.

2013. ápr. 30. 09:42
 15/39 anonim ***** válasza:

Már korábban írta valaki, hogy a férfiak másként vannak bekötve mint a nők, ezzel nem tudsz mit csinálni.

Amellett, hogy minket győzködsz itt, miért nem neki mondod el mindezt, talán akkor történne változás?

2013. ápr. 30. 09:43
 16/39 anonim ***** válasza:

Nézd Kérdező, én megértem, hogy szerinted "ez nem vall egészséges lelkületre", de te meg értsd meg, hogy a párod viselkedését nem a te véleményed fogja megszabni egy ilyen helyzetben, hanem a sajátja.

És de, meglehetősen általános akkor, amikor a gyerek kicsi. Tizenéves korban már ritkaság. Ennek több oka van, egyfelől az, hogy a férfi is már a gyerek saját személyéhez kötődik, másfelől már a gyerek is jóval önállóbb, már nemigen alakulhat ki az a full megalázó helyzet, hogy a férfinak kapcsolattartás címszó alatt tűrnie kell a nő szabta feltételeket...

2013. ápr. 30. 09:45
 17/39 A kérdező kommentje:
mint írtam nem hajlandó kommunikálni,de remélem ha most így gondolja akkor e mellett kitart és lesz legalább benne annyi becsület ,hogy a gyermeket nem fogja felbolygatni.utolsó ha ez téged untat akkor lépj tovább.van itt elég kérdés
2013. ápr. 30. 09:48
 18/39 anonim ***** válasza:
Nézd Kérdező, untatni nem untat, csak azt látom, hogy hárítasz folyamatosan... voltaképp azért írtad ki ezt a kérdést, hogy minél többen elmondják, hogy "jajj, szegény te, azok a szemét pasik", vagy valami megoldást keresel a problémádra, és tényleg megérteni akarod, hogy a "másik oldal" mit miért csinál?
2013. ápr. 30. 09:52
 19/39 A kérdező kommentje:
sajnálkozásra semmi szükségem...de az hogy te folyamatosam azt írod ,hogy ez normális ,érthető,elfogadható akkor ne is haragudj de téged sem értelek...egyébként legyen így...gyülölködjön.forrjon a saját levében ,ha ő ezt így akarja...tulajdonképpen igazad van ha neki ez így jó akkor én miért akarom másképp...én látom felnőni a kislányt ,ő nem .én látom amikor nevet ,ő nem nekem mondja anya neki semmit...ő gyülölködik én összebújok inkább a kicsivel
2013. ápr. 30. 10:03
 20/39 anonim ***** válasza:

Kérdező (#19), legalább ketten vagyunk 66%-osok, más írta a #15-öt, enyém a #16 meg a #18, nem "folyamatosan azt írod"...

Ha meg neked jó ez a helyzet úgy, ahogy van, akkor nem igazán kerek, hogy miért kérdeztél rá a változtatás hogyanjára... ráolvasást, varázsigét, bűbájt nyilván nem tud egyikünk se tanácsolni, ami az okok és folyamatok ismerete nélkül is müxik...

2013. ápr. 30. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!