Mennyi háztartási munkát végeztethetek 16 éves lányommal?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 17:28
11/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.az a baj,h ő nagyon lusta,a leejtett szemét mellett is elmegy,engem meg megőrít,mert idegesít,ha nincs rend.csak akkor csinál meg vmit,ha külön mondom neki,addig nem.
2009. szept. 27. 18:07
12/15 anonim válasza:
Majd megtanulja, nem gond! Egyébként a saját szobáját nem ártana, ha megcsinálná magának, a szemetet lehordani legyen az ő feladata, és egyéb apróság. Tényleg csinálhatja majd még eleget az életben!!! És mi van ha nem tud főzni mikor férjhze megy? Majd megtanul, arra is lesz ideje, nem fognak éhen halni. 30 éves koromig egy fakanalat nem fogtam, és mostanra jobban főzök mint anyukám, a kislányom szerint. Amikor rákényszerültem, szépen mindent megtanultam. Nem művészet!
13/15 anonim válasza:
16 éves vagyok, amióta az eszemet tudom bármilyen házimunkát elvégzek.Városban lakom, de falura is sokat járok, ott ha kell fát vágok vagy bármi mást megcsinálok. Anyukám így szoktatott, és ennek örülök. Hanem én is lusta lennék.:P Szerintem naponta legalább elmosogathatna egyszer és porszívózhatna, virágot locsolhatna vagy hasonlók.:)
14/15 anonim válasza:
Én már ovis koromban port töröltem.:) Amúgy a szobámon kívül 16 éves koromban porszívóztam a lakást,felmostam,port töröltem mindednhol,ablakokat lepucoltam,mosogattam.Mást akkor nem.Aztán késöbb mostam is,bár az mint tudjuk nem nagy meló.Mondjuk a saját ruháit kivasalhatja még.De többi melót nem adnék neki hisz gondolom suliba jár meg szeret a barátaival lenni,és ezekkel a házimunkákkal szerintem pont fair lenne feléd nézve.Ha mondjuk nem vonzódik a főzés felé,ne kényszerítsd,ha igen,főzhet néha.Nekem ez a véleményem.
15/15 anonim válasza:
Ha téged zavar a rendetlenség,akkor a közös részeken amit te s hasznáklsz,magad miatt csináld. De az ő szobájához ne nyulj semmiképpen. Majkd amikor hetekig fetreng a mocsokban,és már nem érzi jól magát,akkor meg csinálja. ha meg nem,akkor éljen a disznó ólban... tök ciki lesz neki majd ha vki a mocsokba fog be menni...barátnő,pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!