Valakinek még rendmániás, agyramenős, folyton szekálós anya?
Figyelt kérdés
A tököm kivan már. Folyamatosan belém köt. Az összes gyereke közül én vagyok az egyetlen aki segít de ez sem elég, mindennek úgy kell kinézni mint a múzeumban minden egyes nap. Hiába rakom be a mosást, vagy mosogatok el, nem elég az neki nem full program, vagy ha aznapra elégedett, na akkor másnap szól be. Egy lány2013. ápr. 29. 16:06
11/17 A kérdező kommentje:
a testvéreim fiúk és nagyon neveletlenek ebből a szempontból. Meg ő ezt női munkaként könyveli el szóval tőlem várja el. (nagyon nem érzem sajátomnak ezt a fajta szemléletet)
2013. ápr. 29. 16:29
13/17 anonim válasza:
Hogy van-e másnak is ilyen. Válasz: nincs, a kérdezőé az egyetlen, vita lezárva.
14/17 anonim válasza:
Anyukád ezzel csak azt éri el, hogy a drága fiaiból elkényeztetett, mihasznákat nevel.
Ismerős helyzet, csak azért írom.
Mindig én voltam lányként felelősségre vonva a takarítás. hólapátolás, minden miatt, bezzeg unygibunygi öcsike, jaj hagyjuk számítógépen játszani, szegényke, ő fiú.
Most öcsém 27 évesen rajta élősködik, kiforgatja a pénzéből, és mellette elvárja, hogy mosva-főzve-takarítva legyen rá. Majd anyukád is rájön egyszer, hogy hülyeséget csinált. Viszont addig csak tényleg az elköltözés segíthet.
15/17 A kérdező kommentje:
Előző: így van. Dettó ugyanez a helyzet itt. :( kösz az értelmes választ.
2013. ápr. 29. 17:00
16/17 anonim válasza:
A kérdésben nincs állítmány, így nehéz eldönteni, hogy mi a kérdés...
17/17 anonim válasza:
igen, és az őrületbe kerget. nem baj, nemsokára úgyis elhúzok innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!