Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek még rendmániás,...

Valakinek még rendmániás, agyramenős, folyton szekálós anya?

Figyelt kérdés
A tököm kivan már. Folyamatosan belém köt. Az összes gyereke közül én vagyok az egyetlen aki segít de ez sem elég, mindennek úgy kell kinézni mint a múzeumban minden egyes nap. Hiába rakom be a mosást, vagy mosogatok el, nem elég az neki nem full program, vagy ha aznapra elégedett, na akkor másnap szól be. Egy lány

2013. ápr. 29. 16:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a helyzet. Az ilyen ember valamit kompenzál ezzel. Azt hiszi ha minden külsőleg TÖKÉLETES lesz, akkor belsőleg ő nyugdt lesz, de minden egyes nap kezdődik elölről. Egyszer egy ilyen majdnem kikészített, de szerencsére időben leléptem ottonról. 25F
2013. ápr. 29. 16:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül....
2013. ápr. 29. 16:10
 3/17 anonim ***** válasza:
5%

"Egy lány"

Javítalak, "Egy hisziJuliska"

2013. ápr. 29. 16:13
 4/17 anonim ***** válasza:
6%
Azért kapsz ételt és fedelet a fejed fölé?
2013. ápr. 29. 16:15
 5/17 anonim ***** válasza:
7%
"Egy lány!" -és a "tököd ki van"? ....-azért talán nem fogsz beleszakadni a házimunkába? -Hamupipőke!
2013. ápr. 29. 16:23
 6/17 A kérdező kommentje:
Én is ugyanannyira beleadok az ételbe és a számlákba is, már megbocsáss. Előbb kérdezz talán. Nem vagyok már kiskorú.
2013. ápr. 29. 16:24
 7/17 A kérdező kommentje:
kb 1 millió forintot adtam már haza mióta dolgozom.
2013. ápr. 29. 16:25
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
No, akkor hiszti helyett költözz el és kész.
2013. ápr. 29. 16:25
 9/17 anonim ***** válasza:

Nyilván azért csináltatja ve3led, mert látja hogy te tényleg segítesz neki és gondolja hogy akkor ha többet elvár akkor tűrni fogod.

Beszéld meg vele hogy ossza be úgy a munkát hogy azért mások is segítsenek valamit.

Nálunk ez így volt 3 an vagyunk testvérek és mindenkinek kivolt adva hogy ki mit fog megcsinálni az adott nap.

Direkt úgy volt beosztva minden hogy ne menjen a tanulás rovására meg ha edzésre ment valamelyikünk akkor azon a napon ezt eltekintették tőle. De másnap akkor ő csinált meg többet.

És nálunk is az volt hogy a bátyám amikor gimis volt 11. es akkor nem csinált meg semmit és a húgommal csináltunk meg mindent helyette, amiről apánk anyánk tudott de nem foglalkoztak vele, nem vettek erről tudomást és továbbra is elvárták hogy csináljuk meg bátyánk helyett amit kell, és tűrték hogy a bátyám egésznap üljön a szobájában és netezzen. Mi anyánk is csak akkor állt le ezzel amikor végre sikerült úgy beszélnünk vele hogy belássa hogy ez így nem állapot és akkor jött el az az idő amikor a bátyámat végre kirángatták a szobából és mondták neki hogy akkor ezt meg ezt lehet csinálni.

2013. ápr. 29. 16:27
 10/17 A kérdező kommentje:
jelenleg nem tehetem meg mert ideiglenesen nehéz helyzetbe kerültem.
2013. ápr. 29. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!