Anyam nem enged el itthonrol, az eletem olyan mint a borton, mit tegyek?
A barataim tobbszor hivtak el moziba, meccsre stb., de anyam szulo nelkul nem enged el. Azt mondja, majd ha megcsinaltad a hazit, de amikor megcsinalom, akkor azt mondja, h ha odaertel hivj fel, ha talalkoztal veluk, hivj fel, ha eszel hivj fel stb. Meg azt is nezi, mikor jovok haza az iskolabol, kiszamolja mikorra kell jonnom. Egesz nap tanulok, csak tevezhetek es gepezhetek ha szorakozhatok. A bortont azert irtam, mert egyszer hazajott a munkabol, es o azt mondja h o ilyen buddhista, es hozott haza ujsagot, kajat stb. Bejon es ordit mint az allat, gyere ide, vidd el, hozd ide. Nem tud mar normalis hangon se beszelni. Allandoan csicskaztat, de szerinte ez a hala a ruhakert, etelert stb. En kapok tole jo cuccokat, viszont nem bizik bennem, es kikerdez minden lecket. A testveremben bizik, es jo cuccokat is kap, a lecket nem kerdezi ki tole soha. En vagyok az idosebb, o 11 en 15.
En fiu o lany. Mit tegyek h vege legyen ennek?
Beszélj az iskolai családsegítővel vagy valami, nagyon nem okés amit csinál.
Apád mit szól?
15/f
" ha odaertel hivj fel, ha talalkoztal veluk, hivj fel,"
Ezen nem hiszem hogy annyira ki kéne akadni, csak aggódik. Beszélj vele, kérdezd meg miért nem bízik benned.
Apam ausztriaban dolgozik, altalaban 2 v 3 napra jon haza.
Nem szol hozza semmit, neki ez termeszetes. Megbeszeles? Anyam nem olyan ember, o buddhista de beszol barkinek ok nelkul is. Mondom egyszer neki legyszives ne ordibalj, mert zavar, erre megjobban uvolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!