Külföldön, messze a hazától?
Olaszorszàgban èlek èn is!Nem tudnèk màr Magyarorszàgon èlni.
OFF:aki olaszban èl, merre?
Nekem csak a közvetlen család hiányzik. A barátaim már előttem kimentek erre-arra, így a legfontosabbakkal úgyis skype-on tartottam a kapcsolatot előtte is.
Viszont a budapesti élet és az emberek nem hiányoznak, nem mennék haza semmiképp, csak látogatóba.
Én visszajöttem komoly családi ok miatt Spanyolországból. Nekem Spanyolország hiányzik, honvágyam van.
A honvágy maga nem fog elmúlni soha, mindegy mi után vágyakozol.
Akinek nem megy a külföld nem lényeg, ha itthon is tud pénzt keresni. A külföldre áttelepülők a munkán kívül más pluszt is keresnek, éghajlat, kultúra, emberi viselkedés életforma és sorolhatnám mind szerepet játszik a külföldre költözésnél.
Nem feltétlenül Magyarország a haza, hanem ahol minden szempontból jól érzed magad.
Bocs, off: Kedves 2!
JÓ RÉGEN elköltözhettél, mert már nincs kutyakak- az utcákon, tudod fel kell szedni és annyi a belvárosban a közterület fenntartó, hogy attól megy csődbe a főváros, hogy őket finanszírozza.
Törökországban élek, és remélem soha nem kell majd hazaköltöznöm.
Mo. a hazám, de To. az otthonom.
"JÓ RÉGEN elköltözhettél, mert már nincs kutyakak- az utcákon, tudod fel kell szedni és annyi a belvárosban a közterület fenntartó, hogy attól megy csődbe a főváros, hogy őket finanszírozza."
1. Közöd nem sok van hozzá, hogy mennyi ideje nem élek otthon.
2. Nagyon sok öreg, középkorú számára még manapság is derogál felszedni a kutyakakát. Igenis látni az út szélén, parkokban eleget. Tény, hogy van közterület-fenntartás, de azt azért ne mondd már, hogy a "belváros" összes kerületének összes utcáját átfésülik. Igen, az Andrássy úton lehet, hogy nem látsz, de befordulsz egy mellékutcába, rögtön találsz eleget.
3. Kétlem, hogy a közterület-fenntartás vinné csődbe a várost, de ha már itt tartunk: talán nem kellene orrba-szájba szemetelni, stb., és máris jobb lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!