Mit gondoltok egy ilyen anyukáról?
Kíváncsi vagyok a közvéleményre, mert a sajátomat nem tudom hova tenni, vagyis tudom, csak mindenki hülyének néz miatta.
Egy fiatal, egyedülálló, 30 éves anyáról van szó.
Jó tulajdonságok:
- váláskor nem tört össze, gyorsan összerántotta az életét, sokan példát tudnának kovácsolni belőle, annyira rendben kezelte a dolgot
- sokat beszél a gyerekéről, dicsekedni szokott vele
- jó helyen dolgozik
- sosem sajnált a gyerektől egy márkás cipőt, ruhát, vagy játékot
- vidám, erős nő, tele ambícióval
- sok barátja van, sokan szeretik, és segítenek neki
- jó a fizetése
- liberális
Rossz tulajdonságok:
- sokat iszik (heti 3-4 alkalom, van, hogy egyedül is megiszik egy üveg bort, és sokat jár el otthonról)
- mindig van valamilyen párkapcsolati zűr, ami miatt kizárja a külvilágot
- állandóan zenét hallgat, be van dugva a füle, sose hallja, mit kér a gyerek
- nem hordja a kislányt játszótérre, 4 év alatt max 10 alkalommal vitte ki csúszdázni. 2hetente egyszer elmegy vele a plázába, egyébként csak bekapcsolja neki a tv-t (4 éves lánynak)
- sosem játszik vele, nem rajzolnak, gyurmáznak, festenek, még ritkán sem, tényleg abszolút soha
- nem zavarja, ha a kislány részegen látja őt
- nem hordja a gyereket közösségbe, csak az oviban találkozik más kisgyerekekkel, indok: a többi szülő ostoba, és unalmas.

Alkesz, lusta, szociális fóbiás gyereknevelésre tök alkalmatlan.
Heti 3-4 szer részegen fetrengeni a gyerek elött az borzalmas, azért nem viszi sehova mert vagy részeg vagy másnapos, vagy dolgozik.
Attól hogy jól fizető munkája van és szirt szart megvesz a gyereknek és dicsekszik még nem teszi anyává.
Foglalkozni kéne vele jozanul emberek közé vinni a tv elött nő fel.

egyrészt most mélységesen elszomorított, hogy ez tényleg NAGYON abnormálisnak számít más emberek között is, másrészt örülök, hogy nem én vagyok a két lábon járó ördög, aki cseszegeti a másikat, és meg akarja keseríteni az életét - pedig kezdtem félni.
mindenre azt mondja, hogy nem vagyok hiteles, nem tudhatom. meg persze, hogy meglátjuk majd, milyen lesz az én gyerekem.. és nagyon mélyen frusztrált vagyok, azt vezetem le rajta, meg persze azért, mert én dagi vagyok, rajta pedig már nincsen háj, mert koplalással leadott 40 kilót.
legalábbis, ez az ő elmélete, ma rászóltam az alkohol miatt, mire nagyon durván ledagadtozott ("a ruháid befedik a fél szárítót; nem férek el melletted; te meg kajafüggő vagy"), mindezt úgy, hogy ő már 100! kiló is volt. de ez már a gyerekes árulkodás kategória, ennyire nem is akarok belemenni ebbe, ne haragudjatok, csak friss a sztori.
én annak a híve vagyok, hogy inkább szüljön valaki 32 évesen, de akkor legyen tényleg ANYA. ne pedig hirtelen felindulásból 24 évesen. persze sokan készenállnak rá már akkor is, de nála tudtuk, hogy ő még nagyon nem, mint ahogy én sem, pedig már most többet foglalkoznék a saját kisgyerekemmel, mint ő bármikor.
egyébként nagyon jól eladja magát, mindenkit meggyőz a jó gyereknevelésről, módszereiről, ki is mondja nyíltan, hogy ő nagyképű, mert neki van mire.

Hát, ha a pszihó szerint ez ok, akkor őt is nagyon el kellene verni a kutaccsal.
Mondtam: gyámügy. Ha ráijesztenek a lehetőséggel, hogy elveszik a gyereket, talán összekapja magát.

Hagyd. Az ő élete, úgy cseszi el ahogy akarja. Ki fog borulni előbb-utóbb. Ne foglalkozz vele. Majd ha koppan, észhez tér magától. Az a -40 kiló is csak az idegesség miatt tűnt el neki. Gondolom bagózik is annak rendje szerint.
És veled amúgy mi van?
:( nagyon rossz ez.
velem nincs semmi extra, dolgozom, tanulok, elvagyok. velük élek. vagy hogy érted a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!