Milyen szülő az, aki csak azért kivágja a gyerekét otthonról, mert homoszexuális?
Annyi kérdést olvastam itt már, hogy félnek az emberek elmondani, mert rettegnek a szüleiktől.
A szülők bele sem gondolnak, hogy erről nem a gyerek tehet, nem a gyerek választotta ezt a "dolgot"?
Kidobni vkit azért, mert meleg az olyan, mintha valakit azért dobnának ki, mert cukorbeteg.
Miért van ennyi primitív és ostoba szülő?
Az apukák is...akik már a kisgyerekbe belenevelik a gyűlöletet....
Csak én nem tudok az ilyen emberekre "szülőként" tekinteni?
Nem betegség.
nem tudom miért nem tudsz túllépni ezen.
Olyan nincs,hogy valaki "kíváncsi".Aki heteró és kíváncsi az miért mondaná el a szüleinek,hogy kipróbálta?
Egyszer kipróbálja,aztán ennyi.
Nem bírod elfogadni,hogy nem mindenki ilyen,mint te vagy a többség,attól még,hogy vmiből kevesebb van,nem számít betegségnek.A butaság viszont betegség,káros mások egészségére.
te jóságos ég,hihetetlen mennyi zöldség,téveszmébe mélyen vetett hitt,
Azt teszem amit akarok,ha nem tetszik,mondj nemet,és megyek tovább.Ennyi.Hogy mit kell ebből ekkora politikát-port kavarni egyáltalán. Unalmas az élet?? A heterók foglalkozzanak a saját világukkal.Minthogy tanult gyűlölet és utálat szitására törekedjenek másképpen szeretők ellen.Őszintén, volt ebből valakinek is haszna??
Amúgy meg minden olyan szülőnek akit még nem szembesitett fia vagy lánya hogy meleg,csak annyit, kár a gőzért.Fölösleges eltölteni pocsékul a fennmaradt időt utálattal tele.Nem bosszantásként lett közölve a valóság,hanem igazságként.Haggyák őt élni.
A gyerekek általában tovább élnek szüleiknél és nem mindegy hogy hogyan emlékeznek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!