Milyen szülő az, aki csak azért kivágja a gyerekét otthonról, mert homoszexuális?
Annyi kérdést olvastam itt már, hogy félnek az emberek elmondani, mert rettegnek a szüleiktől.
A szülők bele sem gondolnak, hogy erről nem a gyerek tehet, nem a gyerek választotta ezt a "dolgot"?
Kidobni vkit azért, mert meleg az olyan, mintha valakit azért dobnának ki, mert cukorbeteg.
Miért van ennyi primitív és ostoba szülő?
Az apukák is...akik már a kisgyerekbe belenevelik a gyűlöletet....
Csak én nem tudok az ilyen emberekre "szülőként" tekinteni?
Nem csak te vagy ezzel így, kérdező!
Ezek az emberek nem a gyereküket szeretik, hanem egy közösségileg elfogadott képet, hogy milyennek is kell lennie.
Sarkított példa: adott egy formabedobó játék, négy lyukkal: kör, négyzet, téglalap, háromszög. Egy másfél éves gyerek, ha megpróbál beletuszkolni, mondjuk egy másik játékot, egy idő után rájön, hogy nem illik a sémába. Ekkor két dolgot tehet: vagy elkezd játszani a játékkal, és nem foglalkozik a formabedobóval, vagy elhajítja a játékot, tudomást se vesz róla, és tovább formabedobózik.
Istenigazából sajnálom ezeket az embereket. Őket is belenyomorították a formabedobóba.
Viszont a melegfelvonulás egy külön kategória. Az ismeretségi körömben található homoszexuálisok is mélységesen lenézik ezt.
Alapvetően az a gond, hogy a szülők nagyon nehezen fogadják el a gyermekük nem identitását, és okolják szegényt saját magukat kellene valahol. Nekem van egy nagyon jó barátom, aki homoszexuális, kivágták otthonról, mint azt a bizonyost. Ezt a szülők 'cseszték el' a gyártás során, mert az egész dologért egy hibás gén felel, a gyerek tehet róla a legkevésbé. Ha elítélném magát a helyzetet, és az én gyerekemmel lenne ez, már csak azért sem dobnám ki, mert tudom, nem tehet róla, ő így született és neki ez a normális, és bármelyikőnktől származhatott volna a hibás gén, amiért az azonos neműeket szereti. Sok, sőt rengeteg szülő nem fogadja el, kidobják, éreztetik a gyerekkel, hogy selejt, pedig nem. Majd elmúlik alapon -vannak a dologgal, vagy ha megtehetik, belenevelik a gyerekbe, hogy ez mekkora szégyen, mit fognak szólni az emberek, majd a gyerek inkább házasságot köt valakivel, hogy meg legyen a látszat, ne 'szégyenkezzen' és világ életében boldogtalan, befásult és antiszociális ember lesz. Olvastam már itt is olyat, hogy ez nem normális, meg hogy a beton alatt közlekedjen az 'ilyen', mert gusztustalan ha azonos neművel van. IQ- ....
Még az én gyerekemről is kiderülhet később, hogy homoszexuális, de támogatni fogom mindig, mert Ő az én gyerekem, és bár nem lesz unokám, de nem kényszerítek rá semmit és szeretném ha boldog lenne, akármilyen is.
"Ha nem és egy nap elő áll aberráltságával akkor adnék neki egy kis pénzt és megmondanám mehet ahova akar. Ez lenne a korrekt."
Korrekt
Hát bakker!
Ezzel most megmutattad hogy nem a melegek a gusztustalanok,hanem az ilyen hozzáállás!
Gratulálok!Az lenne a korrekt hogy ha ha nem adná a jó Isten hogy az ilyennek gyereke legyen!
Ez a másik tévhit.
A "mindegy milyen, csak ne előttem". Ez nem elfogadás, ez megtűrés.
De feltételezem az ilyen szülők, akik ezt mondják, boldogan mosolyognának, ha a gyerekük egy lányt puszilgatna előttük, nem egy fiút.
Sok szülő képtelen különbséget tenni az elfogadás és a megtűrés között....és sajnos sokan az utóbbit részesítik előnyben.
Én valamiért úgy gondolom, hogy a nők könnyebben fogadják a "másságot" mint a férfiak
Egyébként néha olyanokat nevetek, mikor egy férfi le "köcsögöz" valakit és fúj... gusztustalan.. minek él az ilyen... bla bla....
Valójában nem értem h úgymond biológiai szempontból 1 nő 1 férfi estében a hátsó bejárat használatát mennyire izgalmasnak és örömtelinek tartják sokan.. h milyen... :-)
DE 1 férfi + 1 férfi felállásban jajj mennyire szörnyű!
Valójában pedig az a "rés" ott mindenkinek szűkebb :-) Erre az a válasz jön hogy de férfi meg a kis bu*** élvezni bla bla... AKKOR sokan milyen jogon várják el hogy a nő is élvezze ezt?
Másik dolog.
A leszbikusokat meg imádják nézni, hogy az is mennyire izgató .. mikor 2 lány :-)
Ez egyébként bele van nevelve az emberekbe, mármint a melegek hátrányos megkülönböztetése, hogy ők selejtek stb... Aki ezt hallotta otthon a szüleitől kevésbé lett velük szemben elfogadó.
Azt mondanám, hogy az én korosztályom már sokkal nyitottabban tekint a világra ebből a szempontól (20-as évek második fele)
Még mindig azt vallom, hogy neveljen egy gyermeket egy meleg pár szeretetben és törődéssel, mint egy alkoholista vagy agresszor szülő .. vagy éppen egy pár nevelő intézet
Sokan tévedésben vannak, hogy az igazi férfi kemény, nem sír, erős, egy "alfa" :-) aki semmibe nézi asszonyt, nem segít a gyereknevelésben és a háztartásban.. az csak a nő dolga, mert ő tökös legény. A szótárában a felesége utáni megnyilvánulások gyakorisága NEM eNGeDeM, HOGY A FELESÉGEM... ezen palik többsége szívből gyűlöli a melegeket
Jogilag büntethetővé kellene tenni az ilyen szülőket.
Illetve a tb támogatásával "ivartalanítani" az ilyen egyedeket,ezek a társadalom legalját képzik,IQ és EQ hiányos egyedek,akiknek nem való a gyermeknevelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!