Milyen szülő az, aki csak azért kivágja a gyerekét otthonról, mert homoszexuális?
Annyi kérdést olvastam itt már, hogy félnek az emberek elmondani, mert rettegnek a szüleiktől.
A szülők bele sem gondolnak, hogy erről nem a gyerek tehet, nem a gyerek választotta ezt a "dolgot"?
Kidobni vkit azért, mert meleg az olyan, mintha valakit azért dobnának ki, mert cukorbeteg.
Miért van ennyi primitív és ostoba szülő?
Az apukák is...akik már a kisgyerekbe belenevelik a gyűlöletet....
Csak én nem tudok az ilyen emberekre "szülőként" tekinteni?
"Én is kivágnám. Nem bírnám elfogadni a dolgot."
remélem ilyeneknek sosem lesz gyereke. a gyerekvállalás nem arról szól, hogy azt a gyereket tartom meg, aki nekem tetszik, a többit meg eldobom magamtól...
inkább engedélyeznék a törődő meleg pároknak, azok szívesen felnevelnének fogyatékos gyerekeket is a legnagyobb szeretetben.
Mikor én vállaltam fel a másságomat otthon,apukám annyira feldühödött,hogy nekem akart jönni....rendőrt hívtam rá,anyám nem állt ki mellém,egy ideig nagyszülőknél laktam,most 3 éve a párommal élek.
Sosem kívánnám senkinek sem azt,amit én átéltem.
Normálisan gondolkozó szülő. Mindenki maga választja meg hogy kivel szexel és itt kezdődik a melegség.
"Miért ha a lányod fenekébe egy férfi turkál az mennyivel jobb?"
Annyival jobb hogy ő nő. Mivel a szex és főleg az anális és orális szex a dominanciáról szól és legtöbb póz is ezt tükrözi ezért egy apának se dicsőség ha a lányát megrakják de el kell fogadni mert a természet vele járója.
Ellenben a homoszexualitás nem csak hogy természetellenes hanem hányingerkeltő és gusztustalan is. Bármilyen formában. És ha egy "férfi" gyakorolja, felvállalja és még büszke az már felháborító és szégyenteljes dolog is. Becsületbeli kérdés az egész. Egy apának ilyenkor nincs sok választása. Ugyan nincs gyerekem de ha lesz mindenképpen korán elkezdem nála a férfivá nevelést a becsület és a hűség megtanítását ha megérti ezt akkor soha nem lesz belőle meleg. Ha nem és egy nap elő áll aberráltságával akkor adnék neki egy kis pénzt és megmondanám mehet ahova akar. Ez lenne a korrekt.
Az hogy itt már szentet avatnak belőlük az már szánalmas. Meg lehet nézni a statisztikákat a legtöbb pedofil eset homoszexuális erőszak ahogy az AIDS-esek 75%-80%-a meleg. Nyilván azért van mert nem tudnak megállni és életük során sokkal több "partnerük" van mint egy normális embernek. Ezeknek aztán kell a házasság meg a gyerek. Csináljanak maguknak ha akarnak. Múltkor volt a tévében egy érdekes műsor ahol egy ilyen aberrált "pár" 4-5, 8 és 17 év közötti fiatalt fogadott örökbe. Mekkora véletlen hogy mind fiú volt. Persze ezeknek jár a gyerek de sok esetben egy normális pár csak évek után tud örökbe fogadni Az is egy érdekes történet hogy a melegek körében sokkal gyakoribbak a mentális zavarok. A sok liberális egyből rásüti hogy a homofóbia hatása persze ez elég gyenge válasz ha megnézzük hogy ez így van az egész világon Hollandiától-Svédországig.
Nézd, előző, te eddig nem lettél rasszista, a te inged a másik. Voltaképp egyébként tök felesleges megkülönböztetni a homofóbot meg a rasszistát, lehet egy szóval is jellemezni a gondolkodásukat: kirekesztők. Csak az egyik származás, a másik meg nemi szerep alapján rekeszt ki, különböztet meg.
(egyébként én is kirekesztő vagyok, én meg a "rendpártiakat", "értékelvűeket", "zérótoleránsokat" különböztetem meg)
A civilizáció megteremtője?
Aki lop, rabol, bántalmaz, erőszakol, meggyilkol? Persze, nők is ölnek, de mondasz egy női "gonosztevőt", mondok rá tízezer férfit.
Az egész hozzászólásod a civilizáció ellen van. Bár az, hogy az "agymosott" szót használod azt sejteti, hogy te úgy hiszed, tudsz valami nagyobb igazságot, amit csodálatosan ironikus módon téged tesz agymosottá, és a hozzád hasonló idiótákkal nem lehet vitatkozni, mert mindent meg tudnak magyarázni a saját béna logikájukkal, ami sajnos nem egyezik a földlakók logikájával.
Én nem vágnám ki. Örülnék ha lenne gyerekem.
Mindegy mit csinál, csak ne előttem.
Én nő vagyok, de mivel én sem szoktam a pasimmal enyelegni mások előtt, főleg nem a szüleim előtt dugok.
Úgy gondolom, hogy hadd legyen ez az én magánügyem. Másoktól is hányok mikor nyalják egymást az utcán. Mért nem tudják otthon csinálni? Ki kíváncsi rájuk? Nem a homokról beszélek, hanem minden emberről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!