Miért nem engedik meg a szüleim?
2 hete voltam kinn pályán, csak fotózni, mi már őskövületnek számítunk, mert mi görkorizunk ... Néztem, hogy minden gyereknek rollere van, már a deszka sem "menő" aztán meghallottam mennyibe kerülnek. Fennakadt a szemem... Aztán elgondolkodtam, hogy egy valamire való agresszív kori 50 nél kezdődik, de inkább 80-90e Ft újonan.
A helyedben elsőre nem vennék új rollert, használtan már 15-20 körül megkapod ugyanazt.
Nagyon sokan járnak úgy, ahogy a szüleid gondolják, hogy te is fogsz. Megveszik. 2-3 hónapig menő. De rájönnek, hogy nagyon sok időtés energiát igényel, hogy jól csinálják. Nem minden gyeknek van meg a kitartása, hogy a kezdeti nehézségeken, bukásokon túllépjen, nah tőlük kell megvenni... Neked lesz egy alig használt rollered olcsón, az illető szülei pedig megszabadultak egy fölöslegessé váló vasdarabtól (nekik az)
Szerintem ebbe a szüleid is hamarabb belemennének, mivel ha te is abbahagyod (most azt mondod soha, de sajnos gyakori, mint írtam),akkor nem annyit buksz rajta, hasznaltan majdnem 0 ra jössz ki ha mégis túladaz rajta...
Azért nem engdik, mert sok pénz, és tartanak tőle, hogy csak a sarokban fog állni.... A többi csak kifogás... Kérdezd meg tőlük, hogy mit várnak el azért, hogy megvehesd...természetesn reális dolgokra gondolok...
Beszélj róla sokat, a sportról is, ne követelőzz mert az nem visz előre, a duzzogás sem, csak bezárkóznak tőle.....
Ne add fel, a spotrhoz pedig kitartást, a bukások kudarcok benne vannak, de SOK gyakorlással túl lehet lépni ezeken...
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!