Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim nem engedik hogy...

A szüleim nem engedik hogy iskolát váltsak, mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok , 9.es és nem tetszik az osztálytársak, tanárok miatt, és nagyon nehéz mert nem tudok ilyen gyorsan tanulni , pedig így is 4kor érek haza 10-ig tanulok. Ezért szeretnék átmenni másik iskolába.
2012. nov. 25. 17:52
 1/5 anonim válasza:
Hát, én is nagyon szeretnék iskolát váltani, és fogok is de tudd, hogy ehez ugyanúgy tanulni kell. És a másik az, hogy lehet hogy a tanárok és az osztálytársak rosszak, azok meg tudnak változni.De hidd el, hogy minden iskolában ugyanaz a tananyag és ugyanazt tanuljátok. Kb. egy tempóban ;)
2012. nov. 25. 17:55
 2/5 A kérdező kommentje:
igen, tudom hogy ugyan azt tanuljuk de azért van különbség egy erős gimnázium meg a szakközép között :)meg ahova át akarok menni a legjobb barátnőm is osztálytársam lenne
2012. nov. 25. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik, hogy de így meg fogsz bukni, és még egy évig a nyakukon leszel.
2012. nov. 25. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ülj le a szüleiddel, és próbáld megbeszélni velük, hogy neked ez így nem jó. és engedjék meg, hogy átmenj másik suliba. És ígérd meg, hogy jó jegyeket hozol, ha átmehetsz, de tartsd is be.
2012. nov. 25. 18:32
 5/5 Argloss ***** válasza:
92%
Szerintem a szüleid azt gondolják, hogy csak azért utálod a mostani iskoládat, mert nincs ott a legjobb barátnőd. Ezért az osztálytársaiddal sem jössz ki, mert eleve nem is akarod kedvelni őket, ahogy a tanáraidat sem. Szerintem azért nem akarják engedni, mert ha hagyják, hogy most menekülj, akkor egész életedben a könnyebb és többnyire rosszabb utat fogod választani... Ha tényleg úgy gondolod, hogy jobb neked ott, akkor a barátnős dolognál sokkal jobb érvet kell majd mondanod.
2012. nov. 25. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!