A szüleim nem engedik hogy iskolát váltsak, mit csináljak?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok , 9.es és nem tetszik az osztálytársak, tanárok miatt, és nagyon nehéz mert nem tudok ilyen gyorsan tanulni , pedig így is 4kor érek haza 10-ig tanulok. Ezért szeretnék átmenni másik iskolába.2012. nov. 25. 17:52
1/5 anonim válasza:
Hát, én is nagyon szeretnék iskolát váltani, és fogok is de tudd, hogy ehez ugyanúgy tanulni kell. És a másik az, hogy lehet hogy a tanárok és az osztálytársak rosszak, azok meg tudnak változni.De hidd el, hogy minden iskolában ugyanaz a tananyag és ugyanazt tanuljátok. Kb. egy tempóban ;)
2/5 A kérdező kommentje:
igen, tudom hogy ugyan azt tanuljuk de azért van különbség egy erős gimnázium meg a szakközép között :)meg ahova át akarok menni a legjobb barátnőm is osztálytársam lenne
2012. nov. 25. 18:00
3/5 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy de így meg fogsz bukni, és még egy évig a nyakukon leszel.
4/5 anonim válasza:
Ülj le a szüleiddel, és próbáld megbeszélni velük, hogy neked ez így nem jó. és engedjék meg, hogy átmenj másik suliba. És ígérd meg, hogy jó jegyeket hozol, ha átmehetsz, de tartsd is be.
5/5 Argloss válasza:
Szerintem a szüleid azt gondolják, hogy csak azért utálod a mostani iskoládat, mert nincs ott a legjobb barátnőd. Ezért az osztálytársaiddal sem jössz ki, mert eleve nem is akarod kedvelni őket, ahogy a tanáraidat sem. Szerintem azért nem akarják engedni, mert ha hagyják, hogy most menekülj, akkor egész életedben a könnyebb és többnyire rosszabb utat fogod választani... Ha tényleg úgy gondolod, hogy jobb neked ott, akkor a barátnős dolognál sokkal jobb érvet kell majd mondanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!