Miért nem vagyok olyan mint a szüleim?
Figyelt kérdés
Apumnak rengeteg haverja van, a gimijéből, a munkahelyeiről sok mindenkivel tartja a kapcsolatot 30-40 év után is. Anyumnak mondjuk csak 2 barátnője van, de ők igaziak. Pl az egyik volt osztálytársam kiköltözött USA-ba a barátjával, és ott is lett neki 3 legjobb barátnője, a gimiből is 2-vel még mindig legjobb barátnők + van neki egy legjobbja a szomszédjában is, meg rengeteg haverja. Hogy lehetnék ilyen?2012. nov. 21. 22:20
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy?Szerintem nehéz a változás.Mármint a hosszútávú.Mert egy napra bárki meg tud változni,de egy örök életre..hát kételkedem benne.Megpróbáltam én is sokszor.Nem ment sokáig..:) Szerintem vagy mondj le a dologról,vagy pedig legyél önmagad és lazíts..hidd el,hogyha az ember rástartol valamire és azon görcsöl,akkor aztán a bánatba nem jön össze a dolog.
LAZÍTS!!!!
17/L
2/4 anonim válasza:
Az embernek akkor lesznek barátai, ha nyíltan áll hozzá az új kapcsolatokhoz, és mer kezdeményezni. De jól írta az első, ne legyél görcsös, mert akkor borul az egész. Legyél nyugodt, és barátkozz sokat. És ne félj a visszautasítástól. Előbb-utóbb neked is ki fog alakulni az, hogy kiket mondhatsz barátodnak, és kik azok, akikre számíthatsz.
3/4 anonim válasza:
családi mintát követed Örülj neki, mert egy jó barát nagyon sokat segíthet
4/4 anonim válasza:
Basszus rosszul fogalmaztam /előző hozzászólásban/. Nem olvastam figyelmesen. Az a baj, hogy nagyon befelé fordulsz kifelé figyelj. Valami miatt bizalmatlan vagy másokkal. Gondold végig, hogy miéter vagy bizalmatlan. Ha csak magadra gondolsz, és nem érdekel mások hogy élnek, nem vagy segítőkész, tőled is elfordulnak. nem fogsz tudni barátot szerezni. Pedig egy jó barátra szükség van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!