Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezelnek úgy a szüleim...

Miért kezelnek úgy a szüleim mint egy 5évest?

Figyelt kérdés
15éves vagyok de anyám úgy kezel mint egy dedós 5évest..! Miért van ez?

2012. szept. 14. 18:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%

Általánosságok durrogtatása. A válasz is az lesz:

Mert úgy viselkedsz? Tipikus tinihiszti. Konkrétumok nélkül az egész világ ellened van. Brühüühüü ...

2012. szept. 14. 18:39
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem túlzottan fejtetted ki a kérdést, ennyi alapján erre nem túl könnyű válaszolni.

Gondolom félt.

2012. szept. 14. 18:40
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Kifújja az orrodat és megköti a cipődet?
2012. szept. 14. 18:47
 4/22 anonim ***** válasza:
42%
Tapasztalataim szerint azt kezelik úgy, aki HAGYJA MAGÁT.
2012. szept. 14. 18:52
 5/22 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos minket is úgy kezel anyám, pedig tesóm 24 én 21. Mindegy, hogy dolgozunk e vagy se, vagy tanulunk e vagy se vagy robotolunk otthon e vagy se, akkor is úgy kezel minket. Neki semmi sem jó, mert nem úgy csináljuk ahogy ő és nem akkor amikor ő mondja. Mert hát szerinte semmit nem csinálunk ha nem látja a saját szemével akkor pláne... Mondtam neki, ha úgy kezelsz mint egy gyereket folyton, akkor úgy is fogok viselkedni, mert fejre állhatok akkor se látja másként és már elegem van az állandó lehordásából, minek nőjek fel ha nála vagyok?
2012. szept. 14. 19:01
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert szülő. Majd ha az leszel te is, akkor majd megérted:)

Nem bántásból, de 15 évesen én is azt hittem, hogy ,,áh, nekem mekkora élettapasztalatom van, amúgy is, hagyjanak már, attól még, hogy idősebbek, nem kell, hogy nekik legyen igazuk"...aztán ezekre mind visszagondolok szépen, és kiröhögöm magamat, hogy nagyon sok mindenben igazuk volt. Minden, amit tesznek, mondanak, érted teszik, hogy neked jobb legyen és vidd valamire:)

2012. szept. 14. 19:06
 7/22 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! de akkor se kezeljenek gyerek ként! Tanulok rendesen,mindig mindent megcsinálok de mégis úgy bánnak velem mint egy 5évessel
2012. szept. 14. 19:10
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, amíg ötszöri megkérdezés után sem érted, hogy ki kellene fejteni, mit értesz azon, hogy úgy kezelnek mint egy 5 évest, addig nem is csoda ha úgy kezelnek.
2012. szept. 14. 20:25
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétabban? Hogy érted, hogy 5 évesként kezelnek? Evőkét adnak rád étkezés előtt? Barbie babákat kapsz születésnapodra?
2012. szept. 14. 20:40
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem mehetek sehova,nem engednek meg semmit meg ilyenek
2012. szept. 14. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!