Miért kezelnek úgy a szüleim mint egy 5évest?
Figyelt kérdés
15éves vagyok de anyám úgy kezel mint egy dedós 5évest..! Miért van ez?2012. szept. 14. 18:36
11/22 anonim válasza:
Azért kezelnek 5évesként, mert úgy viselkedsz! Még arra sem vagy képes, hogy leírd mi is az 5 évesként kezelés
12/22 A kérdező kommentje:
nem viselkedek 5évesként gyökér! -.-"
2012. szept. 14. 21:00
13/22 anonim válasza:
Tényleg nem. Az 5 évesek nem beszélnek bután.
14/22 anonim válasza:
Nagyon jó tanuló lehetsz, ha ilyen kultúráltan írsz. "gyerek ként" meg
"gyökér"
15/22 A kérdező kommentje:
Attól hogy tudok igencsak bunkó lenni attól még jó tanuló vagyok! ; )
2012. szept. 14. 21:55
16/22 anonim válasza:
Az jo, ha tanulsz. Elsosorban magadert tanulj, hogy vigyed valamire.:) Nem engednek el sehova? Felnott emberek, akik gondolom tudjak, hogy milyen ez a mai vilag. Ne haragudj rajuk ezert, feltenek. Egy olyan vilagban elunk, ahol bandak keselik szet es verik ossze egymast, lanyokat tuszakolnak be kocsikba es eroszakolnak meg, kiraboljak az embert... Ezt nem azert irom, hogy felj, csak azert, hogy megertsd, hogy egy szulo nem azert nem enged (foleg ha ilyen jo gyerkoc vagy), hogy dirigalhasson, hanem mert felti a testi es szellemi joletedet.:)
17/22 anonim válasza:
Azért,mert ha egy tízest elvesznek,akkor még csak 5 éves vagy.Amúgy apám azt mondta rám,hogy én még csak 14 vagyok.Először nem hittem el,hogy komolyan gondolja,de aztán rájöttem,hogy mégis.Vannak hihetetlen dolgok.Amúgy meg harcold ki magadnak,hogy elmehess.Ez a kamaszkor lényege.23n
18/22 A kérdező kommentje:
És mivel harcoljam ki ?? Anyám az semmit nem enged.. pedig nem is rossz helyre mennék csak a barátomhoz akivel már 8hónapja együtt vagyunk..!
2012. szept. 15. 06:39
19/22 anonim válasza:
Nem engednek semmit? Most elkezdtem röhögni. 8 hónapja barátod van? Becsüld meg anyád, mert ha én lennék az, nem lehetne barátod sem. 15 éves gyerek vagy még! Jó hogy nem már külön élnél, és pasiznál! Gondolkodj mielőtt ítélkezel!
20/22 anonim válasza:
Ohh egy 5 éves legyökérezett! :)
anyád ezért nem enged semmit, mert ilyen kis "kivagyokén" vagy! Ahelyett, hogy pattogsz, hogy mit nem tehetsz meg, inkább tanulnál meg felnőttként kezelni dolgokat és kompromisszumot kötni...ja, hogy nem megy???? Akkor mégiscsak 5 éves vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!