A szüleim még mindig úgy kezelnek, mint egy 12 évest. Mit tegyek?
Gépet ki kell kapcsolnom pontban 10-kor.
Péntek és szombat esténként legkésőbb 11-re haza kell jönnöm, a barátom kísérjen haza, ha nem tud, hívjam apát, hazahoz.
Hétköznap (tehát ha másnapra tanulni kell), 2 óránál többet nem lehetek kint.
12 éves koromban annyi volt a különbség, hogy péntek és szombat esténként nem jártam ki szórakozni.
Mit tegyek, hogy komolyan vegyenek végre? 16 éves vagyok. Már nem kislány. Nem rosszak a jegyeim (általában 4-es 5-ösök, bár igaz, hogy becsúszik néha 2-es, 3-as), és szófogadó, normális vagyok, nem öltözködök kihívóan stb...
Egyszerűen csak féltenek,és még nem vagy nagykorú!
Annyi mindent hallani kintről,hogy én is félteném a lányomat.
ne vicceljetek már, az hogy hétköznap két óránál többet nem lehet kint normális? vagy a szombat 11? ha elmegy egy koncertre annak sacc akkoriban vagy később lenne vége. szerintem ez kicsit túlzás.
szerintem ülj le velük, mond el mik a te szempontjai, hogy több szabadságot szeretnél, hisz két év múlva már teljesen magad dönthetsz szóval kellene valami átmenet azért. és kérd meg, hogy tárgyaljátok újra a szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!