Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen az anyám?

Miért ilyen az anyám?

Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy 16 évesen 8-ig lehetek kint mert nem képes megbízni bennem, pedig erre okot nem adtam. Nem iszok, nem cigizek, nem b@szok, nem vagyok ribanc. Egyetlen egy barátnőmmel szoktam kijárni vagy nagyon ritkán még 1-2 osztálytársammal. Nyáron elszívtam egy doboz cigit és nem jöttek rá. Mostmár rohadtul elegem van belőle meg az egész hülye rendszeréből. 16(!) évesen 8 óráig lehetek kint, mikor már mindenkit kiengednek vagy 10-ig. Én nem akarok éjfélig meg hajnalig kint lenni csak retkes 10 óráig, de szerintem hamarabb haza jönnék. Próbáltam vele szépen beszélni de a végére ordibáltam vele, mert nem enged. Azt mondja, hogy ha nem tetszik válasszak magamnak más anyát. Hát választanék is. Nem merek már csak azért is kint maradni, mert képes utánam jönni és simán mindenki előtt leordibálna az utcán meg megverne mintha cigányok lennénk. Meguntam. Annyira ellenzi, hogy cigizzek, közbe ő is cigizik éjjel nappal, hát akkor majd én is. Sajnos gyógyszert szedek, ezért nem ihatok. De amint elhagyom a gyógyszert inni fogok egy kicsit és nem érdekel hogy fog megverni. Lássa, hogy van rosszabb is. Mert szerintem ő csukott szemmel járkál, nem látja azt, hogy én a mai fiatalokhoz viszonyítva normális vagyok. Nem értem, hogy egyszer a büdös életben miért nem lehet azt csinálni amit én akar. Ezt biztosan nem fogom megköszönni neki később sem. 2 rohadt büdös év múlva leszek 18 éves. Nagykorú, elméletileg felnőtt. Akkor is 8-ig lehet még kint? Jó, hétköznap legyek kint 8-ig. De hétvégén ne már, főleg, hogy nyár van és VILÁGOS. Ugyan mi bajom lenne? Ki bántana? Nem vagyok szép, nincs jó testem. A kutya se állna szóba velem. Kirabolni meg nem tudnak mert nincsenek drága cuccaim amiket magamnál hordok. Lány vagyok.
2013. ápr. 26. 17:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kicsilány, ha egyszer kijelented hogy ,,vénségedre"(mellesleg ez neked már a 25 éves kort jelenti) biztos meg fognak szòlni ha eljársz, akkor nyilván nem ok nélkül nem enged el anyád,mert már megbocsáss de nemhinném hogy a parkban már ciki a barátnôddel dumcsizni 25 éves kor fölött, ergo gondolom itt kicsit másròl van szò.... Nem gondolod hogy ez csak egy,, anyu nem enged el 16 évesen 10 ig bulizni!" Hiszti?

Amùgy ne aggòdj 25 évesen sem ciki bulizni, diszkòzni vagy a fiùkkal lògni, csak akkor talàn már lesz annyi eszed hogy ne adjon el egy csapat török szexrabszolgànak :)

2013. ápr. 26. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Olvasd vissza ezt 15 év múlva, és gondolkodj el rajta, hogy mennyire érzed majd magad vénnek te kis taknyos.
2013. ápr. 26. 23:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Olyan jó amúgy hogy ilyen hülye az emberiség. "Jaj hagyjad már, te már nagy lány vagy" utána meg "kussoljál te taknyos hülyegyerek". Oké. Akkor jó lenne ha kitalálna valaki valamit. Ha nem esett volna le, sehol sem mondtam hogy én hű de nagy vagyok. Vagy h igen, szóljatok. Egyebkent meg mint mondtam 1 óra alatt felérek a városba (nincs park..) fél órát ott vagyok után mg jöhetek is haza. És sose szoktam bulizni. A multkor is elmentem 4 baratnommel setalni meg pizzazni. Fel 6-kor mentem ki, ultunk egy ideig meg hulyeskedtunk, aztan elindultunk pizzazni, vagy 20 perc alatt kiszolgaltak meg ettunk, rogton ott volt haromnegyed 8, felhivtam anyamat hogy maradjak mar meg azt maradhattam 9-ig, annyi ido alatt meg lekisertuk oket az allomasra. Kiveteles eset amikor 9-ig maradhatok. Bezzeg apam megbizik bennem es enged, nem tudom anyam miert nem tud. Amugy meg ha most kimegyek az utcara akkor is siman megeroszakolnak, nem kell ahhoz hogy este legyen. Raadasul nyari ido an, este van a legjobb ido a setalashoz sot meg vilagos is van. Tegnao is talalkoztam 5 normalis baratnommel olyan fel 8 korul de 8-ra otthon kellett lennem. Nagyon jo de tenyleg. Ha meg sokan vagyunk akkor miert nem enged? Nem hinnem hogy ha ennyien vagyunk barkit is megeroszakolnanak. Amugy is ott van egy 20-25 meterre a rendorseg a jatszotertol ahol lenni szoktunk. Meg azert a boltok meg ilyenek nyitva vannak. Nem kene ennyire felteni.
2013. ápr. 27. 09:51
 14/16 A kérdező kommentje:

Igy is van annyi eszem hogy senki ne adjon el-.-

De 25 evesen szeretnek mar mondjuk a csaladon gondolkozni. Mivel csaladot szeretnem, nem haverokat. Annak most lenne itt az ideje meg az elkovetkezo par evben, amikor csak 8-ig lehetek kint. A noveremet anyam a nyolcadikos szilveszteren elengedte bulizni, engem meg most szilveszterkor a masik utcaba a baratnomhoz alig akart.

2013. ápr. 27. 09:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja, es az egy masik telepulesen volt. En meg csak 1km-re se mentem volna.
2013. ápr. 27. 09:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Omg te ,, okos érett " 16 éves taknyos, hiäba a hiszti, mindenkinek leesett hogy ez semmi más mint mondvacsinàlt hiszti... Már nem azért de mi a f@sz te tökéletes vagy? Nincs egy hibádse, bezzeg a mocsok anyäd na aaaat aztán.... Nevetséges vagy. Csak ûg közlöm b@zdmeg hogy a 20 25 éves csajokat is ugyanùgy el tudják rabolni, de persze neked van annyi eszed hogy ne, mi? Hát rohadtul nincsen, majd ha 5 en dugnak ràjössz. Amùgy kîvänom hogy anyád is elolvassa ezt mert megérdemelnéd...
2013. ápr. 27. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!