Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen az anyám?

Miért ilyen az anyám?

Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy 16 évesen 8-ig lehetek kint mert nem képes megbízni bennem, pedig erre okot nem adtam. Nem iszok, nem cigizek, nem b@szok, nem vagyok ribanc. Egyetlen egy barátnőmmel szoktam kijárni vagy nagyon ritkán még 1-2 osztálytársammal. Nyáron elszívtam egy doboz cigit és nem jöttek rá. Mostmár rohadtul elegem van belőle meg az egész hülye rendszeréből. 16(!) évesen 8 óráig lehetek kint, mikor már mindenkit kiengednek vagy 10-ig. Én nem akarok éjfélig meg hajnalig kint lenni csak retkes 10 óráig, de szerintem hamarabb haza jönnék. Próbáltam vele szépen beszélni de a végére ordibáltam vele, mert nem enged. Azt mondja, hogy ha nem tetszik válasszak magamnak más anyát. Hát választanék is. Nem merek már csak azért is kint maradni, mert képes utánam jönni és simán mindenki előtt leordibálna az utcán meg megverne mintha cigányok lennénk. Meguntam. Annyira ellenzi, hogy cigizzek, közbe ő is cigizik éjjel nappal, hát akkor majd én is. Sajnos gyógyszert szedek, ezért nem ihatok. De amint elhagyom a gyógyszert inni fogok egy kicsit és nem érdekel hogy fog megverni. Lássa, hogy van rosszabb is. Mert szerintem ő csukott szemmel járkál, nem látja azt, hogy én a mai fiatalokhoz viszonyítva normális vagyok. Nem értem, hogy egyszer a büdös életben miért nem lehet azt csinálni amit én akar. Ezt biztosan nem fogom megköszönni neki később sem. 2 rohadt büdös év múlva leszek 18 éves. Nagykorú, elméletileg felnőtt. Akkor is 8-ig lehet még kint? Jó, hétköznap legyek kint 8-ig. De hétvégén ne már, főleg, hogy nyár van és VILÁGOS. Ugyan mi bajom lenne? Ki bántana? Nem vagyok szép, nincs jó testem. A kutya se állna szóba velem. Kirabolni meg nem tudnak mert nincsenek drága cuccaim amiket magamnál hordok. Lány vagyok.
2013. ápr. 26. 17:09
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Úgy kezel mintha még mindig egy 5 éves kisgyerek lennék. Nem lehet vele normálisan beszélni. Haza kell jönnöm 8-ra, beülök a gép elé este meg nap közbe is amikor itthon vagyok, utána meg kapom, hogy mert mindig a gép előtt ülsz stb. hát bazzzdmeg
2013. ápr. 26. 17:10
 2/16 anonim ***** válasza:
64%

Amit írtál jó is hogy enged ki.

Cigizni meg inni fogsz. Tessék itt a hiba.

Ha simán kimennél, és nem mennél haza, csak este 10kor akkor szerintem elengedne tovább is, miután kiordította magát.

15/L

2013. ápr. 26. 17:26
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Ja ott a válasz: 16! Éves vagy, ne csodálkozz... A kis 16 éves takonypócok akiket kiengednek, na azok kezdenek el cigizni inni meg b@szni. Tiszteled szegény anyádnak aki úgy kezel mint egy gyereket, mert ugye az is vagy.... Mit vártál majd úgy kezel mint egy 18 évest?

Hála istennek hogy ha már 16 éven át nevelt azt a két évet ami neki marad még egy olyan kislánnyal akarja tölteni aki a korához méltóan viselkedik. Szégyelld magad hogy veszekszel vele! Tapasztalatból beszélek.... Én is voltam 16 éves

2013. ápr. 26. 17:32
 4/16 anonim válasza:
51%

félt téged a pedofiloktól meg a romlott gazfickóktól sajna ienek az anyák :D

ellensújozd hozz jójegyeket asztán hallgass hangosan zenét a szobádban vagy beszélgessetek többet ojanokrol ami nem tárgyilagos pl: sorozatok, focimeccs, időjárás, a szomszéd macskája akármi amihez nemtud ugy szolni hogy ő igenis jobbantudja mutasd meg hogy önálló keményvagy és megvédedmagad ...

amugy ugyjönle ez a komment mintha épp vitaután lennétek :S bocsiha ráhibáztam és azéris hanem :):):):)

amugy ha az elsőmodszer nemválikbae akkor üjlevele és mond a szemébe hogy hovamentek micsináltok mitszeretnél csinálni kivel stb

de sajna azis egy probléma ien esetben hogyha aztlátjabenned hogy titkolsz valamit és mégjobban félt téged

a kiabálás meg azértvan mert nemvagytok túljóviszonyban gondoljbele teis lekiabálnád a "kutyád" ha jönne az autó és ő ott sétálgatna az út közepén szolnálneki és a fülétse mozdítaná ;)

a végsőmegoldás csak egy és egyetlen eszközzel lehetséges : DENEUTRONIZÁLLÓ x)

2013. ápr. 26. 17:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Az általad felsoroltakat mind lehet 8 előtt is csinálni, úgyhogy nem ez a baja. Hanem az - legalábbis magamból kiindulva -, hogy nem szeretné, hogy a 16 vagy akárhány éves lánya este 10 körül még az utcán legyen. Nem csak a szép vagy jó testű lányokat szokták megerőszakolni, ne legyél naiv. Az sincs rád írva, hogy nincsenek drága cuccaid, legfeljebb, ha nem találnak nálad semmit, jól helyben hagynak.

Az lenne a jó, ha minden szülő úgy gondolkodna, mint anyukád, nem lenne tele a média éjjel az utcán megerőszakolt és megölt lányokkal.

2013. ápr. 26. 17:37
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

"Úgy kezel mintha még mindig egy 5 éves kisgyerek lennék."

Mert úgy is beszélsz, úgy is viselkedsz mint egy taknyos 5 éves neveletlen kölyök. Mit csodálkozol?

2013. ápr. 26. 17:38
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Abból látszik a leges legjobban hogy milyen gyerekes vagy hogy,, inni meg cigizni fogok" és a többit had ne említsem... Én 8 ig se engednélek el az biztos kis pofàtlan, ha már egyszer normálisan felnevelt ( mert ugye megvan mindened mégha drága cuccid nincsenek meg ugye egész este a gép előtt ülsz....) naná hogy nem akarja hogy elb@szd magad.... Nem veszekedni kellene meg anyád pénzén 10 ig kint maradni,, nem csinálva semmit" hanem majd ha eltartod magad akkor értékelni hogy vajh miért is nem engedett ki... Bár ahogy látom a te sorsod már meg van írva ordítozz csak vele meg maradj kint 10 ig vagy mindegy meddig, de majd ha drogosan piásan nem tudod majd befejezni a tanulmányaidat és ott találod magad egyedül a nagyvilágban na majd akkor tedd fel a kérdést magadban, hogy nem lett volna e jobb a megboldogult anyádra hallgatni... Én megmondtam..
2013. ápr. 26. 17:43
 8/16 A kérdező kommentje:
Tok jo, hogy ennyire ismertek. Azert fogalmaztam igy mert tiszta ideg voltam, veszekedes utan irtam ki. De ugyan 8 oraig mi az istent csinalok? 5-6 korul szoktunk kimenni, 1 ora mire felerunk a varosba, mikor felerunk ulunk 20 percet oszt indulhatunk haza. Hozzatennem hogy kis varosrol van szo. Eszembe se jutna cigizni meg inni ha elengedne. Ezen azert gondolkoztam mert elegem van belole. Amugy nem olvastam el a valaszaitokat csak par szot. Nem is erdekel inkabb mert itt ilyeneket nem lehet kerdezni. Erdekesek vagytok ti is. Na csosztok.
2013. ápr. 26. 17:48
 9/16 A kérdező kommentje:

Jo most utolag elolvastam mert kivancsi voltam. Szoval leirom egy napomat.

8:00 - 14:00 suli (ahol sose panaszkodnak ram, csak annyit mondanak hogy csendes vagyok)

14:00 - 17:00 otthon vagyok.

17:00 - 20:00 hazon kivul (seta)

20:00 - 22:00 gepezek

22:00 - alszok.

Es ez kivetel nelkul minden egyes napra igaz. Azert nem fogom neki megkoszonni kesobb sem mert szinte burokban nevel. Mikor fogok eljarni otthonrol? 25-30 evesen amikor mar meg fognak szolni erte? Mert ugye az ilyeneket megszoljak, hogy "vensegere" mit akar. Tenyleg ugy viselkedik velem mintha olyan kicsiennek (TISZTABAN VAGYOK VELE, HOGY NEM VAGYOK FELNOTT, EGYALTALAN NEM IS VISELKEDEM UGY). Apukam elenged, megbizik bennem de sajnos mar alig szokott itthon lenni munka miatt es nalunk az van amit anyam mond.

2013. ápr. 26. 17:57
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

Értsed már meg, hogy nem benned nem bízik, hanem a világban! Édesanyád sem hülye, tudja, hogy este 8 előtt is lehet inni, cigizni meg fűvel-fával összefeküdni, úgyhogy már az, hogy kienged minden nap lófrálni is azt jelenti, hogy megbízik benned.

És igen, én is voltam 16 éves, én sem lehettem kint tovább, mégis dohányoztam, viszont nem erőszakolt meg egy csapat állat, mert ez az egyetlen, ami valószínűleg nem fog megtörténni, ha időben hazaérsz.

Egyébként ha tényleg csak egy barátnőddel vagy kint, akkor mi az, amit este 8-ig nem lehet megbeszélni? Komolyan nem értem.

2013. ápr. 26. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!