Befolyásolnak, és nem tudom mit akarok. Hallgassak rájuk?
Miért nem kérdezted meg a barátnődtől, hogy ő miért nem jön át a te iskoládba?
Miért hagyod, hogy manipuláljon, elbizonytalanítson?
Lapátra vele!
Szia,
Van egy nagyon jó barátnőm. Ovi óta ismerjük egymást, egy általános iskolába is jártunk. Középiskolába viszont más helyre mentünk. Konkrétan 40 kilométerre volt a két iskola egymástól, koleszos is voltam. Senkit se ismertem az új városban. Hétvégente találkoztunk.
Középsuli után fősulira mentem, igaz akkor már a szülővárosomba, de akkor se tudtunk túl sokat találkozni, de mindig tudtunk egymásról.
Utána Pestre költöztem, végképp ország 2 végén lettünk, de azért neten tartottuk a kapcsolatot.
Most úgy adódott, h felköltözött hozzám és együtt lakunk ketten. És már kb 20 éve barátnők vagyunk.
Ebből azt akartam kihozni, hogy ha tényleg egymás legjobb barátnői vagytok akkor kibírjátok, hogy nem lesztek folyton egy suliban, attól még tudtok neten is, telefonon is beszélni, néha talizni. Én a helyedben biztosan nem mennék át másik suliba, mert ő is ott van, azért amikor pályát kell majd választanod, vagy dolgoznod valahol a jövőben (ő nem lesz ott).
Majd lesznek új ismerőseid, attól még persze lehet ő is a barátnőd. Helyes pasik meg mindenhol vannak :D
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!