Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteg vagyok! Hogy tudom így...

Beteg vagyok! Hogy tudom így el hozni a gyereket láthatásra, hogy az anya biztonságban érezze?!

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag ugyan annyit van nálam a gyerek mint az anyjánál!Nem régen derült ki,hogy gyomorfekélyem van és nem tudom mi tévő legyek,hogyan tudd biztonságosan nálam lenni a gyerek ( másfél éves),mert időnként erős fájdalmaim vannak amik nem szólnak előre..Kell ez anyának tudni erről?elvégre semmi közünk egymáshoz,a kórházban sem adtak neki felvilágosítást mert nem családtag!Macerás a kérdés,de talán valaki tudd segíteni!
2013. ápr. 26. 10:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
96%
Ja persze utolsó az anyuka meg menstruációs időben ingerlékenyebb akkor ő is szóljon előre minden hónapban.
2013. ápr. 26. 13:23
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez semmiben nem akadályoz meg. Nem epilepsziás vagy. Utolsónak pedig: akkor amikor megjön az anyukának akkor alkalmatlan a gyereknevelésre? Végülis fájdalmai vannak és ingerlékenyebb.
2013. ápr. 26. 13:24
 23/27 anonim ***** válasza:
15%
nem tudom mitől lenne ingerlékenyebb az anya amikor menstruál?speciel soha semmilyen fájdalmam nincs közben.ennek az apukának ERŐS fájdalmai vannak...nézi itt valaki a gyereket is vagy csak az örökös női-férfi harc dominál?nagyon butának kell lenni ahhoz .hogy a menstruációs fájdalmat összevetitek egy gyomorfekéllyel.az én nagypapám amikor volt neki összegörnyedve kuporgott .
2013. ápr. 26. 13:43
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

#23-nak :

A gyomorfekélyes beteg fájdalmai nagyonis jól hasonlíthatóak a menstruációs görcsökhöz, csak ezek a görcsök a gyomorból jönnek, nem az alhasból... :-))

Mindenki másképp tűri a fájdalmakat és a betegségeket, az egyik ember a padlóra kerül egy apró náthától is, másik nem panaszkodik még akkor sem, ha rákbeteg!...

A gyomorfekély egészen jól kezelhető manapság, remek görcsoldó és fájdalomcsillapító tabletták és készítmények kaphatók, a fekély görcsei már attól is el szoktak múlni, ha a beteg kekszet rágcsál és ügyel rá, hogy mindig legyen valami a gyomrában...

Nekem pl. csak a gyerekeim és a férjem tudnak arról, hogy időnként előjön a gyomorfekélyem, legtöbbször ők is csak annyit tudnak, hogy rágcsálom a kekszet, főzöm magamnak a krumplipürét...

Prímán felneveltem két gyereket úgy, hogy a férjem sokat utazott, alig volt itthon, mindent én csináltam egyedül...

2013. ápr. 26. 13:57
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, vannak betegségek valóban, amelyek gondot jelenthetnek gyermekfelügyelet kapcsán, könnyű felismerni őket, mert ott vnnak felsorolva a tanítói, gyermekgondozói pályák alkalmassági feltételei között...

Na, az itt tárgyalt betegség NEM ilyen. Ergo a Kérdező tökéletes magánügye, hogy megbeszéli-e ezt a dolgot az exével, a gyerek kapcsán meg semmi átlag feletti kockázatot nem jelent. Ennyi.

2013. ápr. 26. 13:57
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem kizáró ok a gyomorfekély. Nekem rengszeres eperohamaim voltak(: erős fejfájás, hasmenés, jó esetben hányás) de a két éves kislányomnak el tudtam mondani, hogy anyának fáj a pocija, ezért most egy kicsit nézzünk inkább mesét.

Az ő szintjén el tudod mondani mi van veled, és akkor nem fog kétségbeesni, ha látja, hogy rosszul vagy.

2013. ápr. 26. 14:25
 27/27 anonim ***** válasza:

Két gyereket neveltem fel gyomorfekély mellett. az egyikkel még terhes is voltam a fekély ideje alatt. Ezelőtt majdnem 30 évvel, amikor még ilyen korszerű gyógyszerek sem voltak, csak az Almagel meg a diéta. Sose tudta senki a környezetemben, hogy beteg vagyok, pedig egyszer-egyszer elég komoly görcseim voltak. Aztán fejlődött a tudomány, megállapították az okát, és már közel húsz éve meggyógyult.

Nyugodtan nevelheted a kisgyermekedet.

2013. ápr. 26. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!