Beteg vagyok! Hogy tudom így el hozni a gyereket láthatásra, hogy az anya biztonságban érezze?!
Nem biztos, hogy ez egy kezeltethető dolog!
Vannak tartós betegségek is, amíg gyomorfekélyeket eredményeznek. Egyik rokonomnak pl. ilyen gyógyíthatatlan betegsége van, folyamatos gyógyszerezésre szorul, és így is vannak fájdalmak, ha olyat esik. Ez nem egy nátha, hogy addig ne menjen hozzá a gyerek.
Szerintem nem kellene róla tudnia, főleg, ha rosszindulatú az ex. A telefon mindig legyen kéznél, hogy tudj valakit hívni, ha a fájdalmaid miatt nem tudnál felkelni, stb.
Nekem 11 éves korom óta van gyomorfekélyem, ez egy eléggé kezelhető betegség, remek fájdalomcsillapítókat lehet kapni és ha fáj (görcsöl) a gyomrom, akkor megfelelő ennivalókkal nagyon jól elmúlaszható a fájdalom (pl. krumplipüré, tejbedara, pépes ételek, keksz, stb.)...
Én két gyereket felneveltem, abszolút semmiben nem akadályozott a gyomorfekélyem idáig, mikor olyan időszak van (tavasz, ősz) akkor jobban odafigyelek a táplálkozásra, ezzel megelőzhetőek a tünetek...
Diétásan kell táplálkoznod, kerüld a fűszereket, nem szabad alkoholt és kávét inni, irritálja a gyomrot a szénsavas ital is...
Ha csak nem vagy kórházban fekvő beteg, akkor nyugodtan elhozhatod a gyereket, ez a betegség nem olyan, hogy elveszted az eszméleted egyik pillanatról a másikra!
", de azért olyan gyomorfekély, amelyet semmilyen gyógyszerrel és diétával sem lehet semennyire karbantartani, az azért elég ritka lehet..."
Igen egy elég ritka genetikai betegségről van szó, de itt inkább csak azon volt a lényeg, hogy ilyen is van - sajnos nem tudhatjuk, mennyire mulandó. Egyébként a rokonomnak is van előírva diéta, gyógyszer is, mégis van, hogy előjönnek a fájdalmai. Ez van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!