Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteg vagyok! Hogy tudom így...

Beteg vagyok! Hogy tudom így el hozni a gyereket láthatásra, hogy az anya biztonságban érezze?!

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag ugyan annyit van nálam a gyerek mint az anyjánál!Nem régen derült ki,hogy gyomorfekélyem van és nem tudom mi tévő legyek,hogyan tudd biztonságosan nálam lenni a gyerek ( másfél éves),mert időnként erős fájdalmaim vannak amik nem szólnak előre..Kell ez anyának tudni erről?elvégre semmi közünk egymáshoz,a kórházban sem adtak neki felvilágosítást mert nem családtag!Macerás a kérdés,de talán valaki tudd segíteni!
2013. ápr. 26. 10:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%
Ugyan úgy, miért ne lenne biztonságba? Most ez olyan mintha azt mondanánk, hogy az anya menstruációs görcsök alatt nem nevelheti a gyerekét. Persze nem teljesen ugyan az, de ha gyógyszerrel gyógyítható kezelhető akkor nem értem a problémát.
2013. ápr. 26. 12:05
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egy gyomorfekély egyáltalán nem kizáró ok a gyereknevelésben, ez sajnos meglehetősen népbetegség, még magyar viszonylatban is százezrek nevelnek úgy gyerekeket, hogy gyomor epe vagy vese-gondjuk van, és időnként begörcsölnek. Egyik betegség sem kizáró ok sem pedagógusi sem gyermekgondozói pályán se, mint pl. a hirtelen eszméletvesztéssel járó betegségek.

Ne parázd túl, legyen otthon megfelelő fájdalomcsillapító és görcsoldó megfelelően elzárva a gyerek elől, és ennyi.

2013. ápr. 26. 12:12
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Apám engem gyomorfekélyével együtt nevelt fel!nincs több hozzáfűzni valóm ehhez(INKÁBB)!!!!
2013. ápr. 26. 12:12
 14/27 anonim ***** válasza:

Nem kell közölnöd az exeddel. Gondolom ő sem számol be neked, ha pl. influenzás, és nem is viszi át hozzád a gyereket, hogy el ne kapja.

A gyomorfekélyedtől lehetsz még nagyon jó apa.

Mennyi idős gyerekről van szó?

2013. ápr. 26. 12:14
 15/27 anonim ***** válasza:
Másfél éves.
2013. ápr. 26. 12:23
 16/27 anonim ***** válasza:
73%

"... Igen egy elég ritka genetikai betegségről van szó..."

~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~

#10-nek :

Kedves Beíró!

A gyomorfekély nem genetikai betegség!!!...

Öröklődhet (alkatilag), de olyanok is lehetnek gyomorfekélyesek, akiknek soha nem volt ilyen a családjukban eddig...

Gyomorfekély kialakulhat a rendszertelen táplálkozás miatt, folyamatos stressztől, sőt az utóbbi években kutatók bebizonyították, hogy egy bizonyos baktérium is fekélyt okoz!...

Mivel én 11 éves korom óta küzdök ezzel a betegséggel, rájöttem, hogy az edények alapos fertőtlenítésével is sokat tudok használni magamnak (én pl. rendszeresen mosogatószer+Flóraszepttel mosogatok)...

A sovány, ideges emberek alkatilag hajlamosabbak a gyomorfekélyre, náluk nagy eséllyel kijön ez a betegség...

Különben meg a gyomorfekély egy elég GYAKORI betegség!

(Főleg manapság, amikor szinte mindenki stresszben él, rosszul táplálkozik, sok kávét és szénsavas italokat iszik.)

2013. ápr. 26. 12:33
 17/27 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom mint itt a legtöbben ,hogy nem annyira vészes ez a dolog ,kezelhető és az én esetemben még gyógyítható is de az anya rendkívül rossz indulatú és egyből azzal jönne,hogy akkor nem lehet nálam a gyerek éjszaka mert nem lenne biztonságban,hogy alám tegyen!Mielőtt még megkérdeznétek,hogy miért utál ennyire,nem én vagyok a ludas abban,hogy nem együtt neveljük a gyereket,pár hónapja mentünk szét,kiderült,hogy 3-4 hónapja félre kacsingat és a jelenlegi pasija ott próbál alám tenni ahol csak tudd,hogy miért,azt nem tudom!
2013. ápr. 26. 12:35
 18/27 anonim ***** válasza:
Hát kedves apuka te meg ne féljél ennyire a volt asszonytól!
2013. ápr. 26. 12:38
 19/27 anonim ***** válasza:
Semmi köze hozzá, ne mondj semmit és nem lesz mibe belekötnie.
2013. ápr. 26. 13:08
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
nem értem miért pontoztok le normális válaszokat.igenis a gyermeket külön nevelő szülőknek kutya kötelességük tájékoztatni egymást a gyereket érintő dologról.pont a gyermek érdekében.ha ezen apukának mint írja erős fájdalmai vannak,(és mint tapasztaljuk ilyenkor az ember ingerlékenyebb,kimerültebb)miért nem megy ő a gyermekéhez addig amíg tart ez az állapot.ez a gyerek érdeke
2013. ápr. 26. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!