Beteg vagyok! Hogy tudom így el hozni a gyereket láthatásra, hogy az anya biztonságban érezze?!
Kérdező, egy gyomorfekély egyáltalán nem kizáró ok a gyereknevelésben, ez sajnos meglehetősen népbetegség, még magyar viszonylatban is százezrek nevelnek úgy gyerekeket, hogy gyomor epe vagy vese-gondjuk van, és időnként begörcsölnek. Egyik betegség sem kizáró ok sem pedagógusi sem gyermekgondozói pályán se, mint pl. a hirtelen eszméletvesztéssel járó betegségek.
Ne parázd túl, legyen otthon megfelelő fájdalomcsillapító és görcsoldó megfelelően elzárva a gyerek elől, és ennyi.
Nem kell közölnöd az exeddel. Gondolom ő sem számol be neked, ha pl. influenzás, és nem is viszi át hozzád a gyereket, hogy el ne kapja.
A gyomorfekélyedtől lehetsz még nagyon jó apa.
Mennyi idős gyerekről van szó?
"... Igen egy elég ritka genetikai betegségről van szó..."
~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
#10-nek :
Kedves Beíró!
A gyomorfekély nem genetikai betegség!!!...
Öröklődhet (alkatilag), de olyanok is lehetnek gyomorfekélyesek, akiknek soha nem volt ilyen a családjukban eddig...
Gyomorfekély kialakulhat a rendszertelen táplálkozás miatt, folyamatos stressztől, sőt az utóbbi években kutatók bebizonyították, hogy egy bizonyos baktérium is fekélyt okoz!...
Mivel én 11 éves korom óta küzdök ezzel a betegséggel, rájöttem, hogy az edények alapos fertőtlenítésével is sokat tudok használni magamnak (én pl. rendszeresen mosogatószer+Flóraszepttel mosogatok)...
A sovány, ideges emberek alkatilag hajlamosabbak a gyomorfekélyre, náluk nagy eséllyel kijön ez a betegség...
Különben meg a gyomorfekély egy elég GYAKORI betegség!
(Főleg manapság, amikor szinte mindenki stresszben él, rosszul táplálkozik, sok kávét és szénsavas italokat iszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!