Tanácstalan vagyok! Nem tudom mit tegyek!?
"És most hogy megváltoztam azt mondja nekem " miért most változtál mikor baj van mért nem akkor mikor kellett volna" -mert ezekből a bukdácsolós eseményekből TANULTATOK -ennyi haszna van.
Lépjetek túl: valaki írta fentebb, hogy nem fogtok találni olyat, aki ilyen bukdácsolósan is SZERET . Nagy igazság!!!
"mit tegyek vagy tegyünk mert akármilyen hihetetlen még én is szeretem"
Mások lettetek, tanultatok, éljetek tovább bölcsebben és szeretetben.
Nagyon könnyű olyanokkal dobálózni, hogy minek vagytok még együtt, szakítsatok. Szegény kisgyereknek viszont 2 szülő kellene, nem?
Miért óvódás megoldás a visszacsalás? Gondolom a lány nem tudta túltenni magát, aztán meg túl sok volt a ráérő ideje, hogy a férje nem foglalkozott vele. Persze mindez nem indok a megcsalásra, de valahol talán őt is meg lehet érteni.
Ha szeretitek egymást, akkor dolgozni kell a kapcsolaton. Az jó, ha meg tudjátok beszélni a dolgokat, mert sokan még csak nem is beszélgetnek egymással. Ha jól értem, nálatok nem ez van.
Talán izgalmasabb neki az ismeretlen, és azért chatel még. Ha vele lenne, gyorsan rájönne, hogy nem ez kell neki, de így, hogy nem vele él, el tudja hitetni magáról, hogy ő ilyen, meg olyan, vele fenékig tejföl az élet.
Lehet, hogy naív vagyok, de én abban hiszek, hogy ha szeretitek egymást, akkor még menthető a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!