Elhagynád a párodat, mert idegbeteg?
18(lassan 19) éves lány vagyok. Sokszor apróságok miatt ideges leszek, szó szerint idegbeteg vagyok. Ilyenkor nem lehet hozzám szólni, ami a kezembe kerül, eldobom, ha valaki próbál kedvesen megnyugtatni, üvöltök vele, ha esetleg ő is üvölt, képes vagyok verekedni is. :( Szégyenlem magam, nem tudom mit tehetnék, hogy kontrollálni tudjam magam. Félek, hogy a párom egyszer csak megunja (sajnos sokszor összeverekedtünk, én ütöttem, ő meg szegényem tűrte), és elhagy. A szüleimmel is gyakran összekapok, ma is megtörtént, úgy megkarmoltam aput, hogy ömlött a vér a karjából. Utcán vagy társaságban persze nem tör rám ez a dolog, csak itthon. Képes vagyok egy ostoba félreértés miatt "idegbeteggé" válni.
Teljesen megérteném a párom, ha egyszer azt mondja, elege lett belőlem. Ezek a kitörések heti 2x vagy 3x fordulnak elő. :(

én biztos nem
kitartanék mellette

Én is idegbeteg vagyok...nem is kicsit, bár dühkitöréseim nincsenek, de sajnos mindent túlaggódok.
A párom nem akar ezért elhagyni,vagy hogy mosolyog rajtam, de mindig nyugtat, vigasztal.
Ő jól bírja:)

hát én nem hagynám el, inkább segítenék neki valahogy.
amúgy én is ilyen vagyok 13 évesen, bár nem karmolok, csak tépem mások haját, vagy rugdosom, vagy ütögetem őket, de már megszokták... nem fordul elő sokszor csak kb havonta. szerintem menj pszihológushoz, minden rendben lesz :)

Szia !
Sajnálom , hogy ez egyre gyakoribb probléma. Az én exem is ilyen ! Sajnos a dühkitöréseinek én ittam meg a levét , a tettlegességek pedig egyre durvábbak lettek !Nő létemre ezt nem tudtam tovább tolerálni ! A legszörnyűbb , hogy ilyenkor meg volt győződve arról, hogy neki van igaza és mindenki a földön csak ellene van .Az esetek többségében egyáltalán nem volt jogos! Mivel máson nem merte , rajtam vezette le még a munkahelyi gondjait is!Lassan már meg sem lehetett kérni semmire sem vagy ha mégis és nem csinálta meg , nem mertem szólni , mert abból megint "háború" lett volna! Hiszem , hogy ez mind a gyermekkorból és az otthonról hozottakból származik. Nagyon keservesen tudsz majd rajta változtatni , de biztató ,hogy felismered a problémát és próbálsz segítséget kérni .
Vedd komolyan ! Mert ez egyre jobban elhatalmasodik rajtad
és mire észbe kapsz , teljesen egyedül leszel !
Sok erőt és kitartást ! Merj és küzdj !

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!