Elhagynád a párodat, mert idegbeteg?
18(lassan 19) éves lány vagyok. Sokszor apróságok miatt ideges leszek, szó szerint idegbeteg vagyok. Ilyenkor nem lehet hozzám szólni, ami a kezembe kerül, eldobom, ha valaki próbál kedvesen megnyugtatni, üvöltök vele, ha esetleg ő is üvölt, képes vagyok verekedni is. :( Szégyenlem magam, nem tudom mit tehetnék, hogy kontrollálni tudjam magam. Félek, hogy a párom egyszer csak megunja (sajnos sokszor összeverekedtünk, én ütöttem, ő meg szegényem tűrte), és elhagy. A szüleimmel is gyakran összekapok, ma is megtörtént, úgy megkarmoltam aput, hogy ömlött a vér a karjából. Utcán vagy társaságban persze nem tör rám ez a dolog, csak itthon. Képes vagyok egy ostoba félreértés miatt "idegbeteggé" válni.
Teljesen megérteném a párom, ha egyszer azt mondja, elege lett belőlem. Ezek a kitörések heti 2x vagy 3x fordulnak elő. :(

Igen, sokat piszkáltak.
Mindig bocsánatot kérek, anyuék már hozzászoktak.

Kérdés:
"Elhagynád a párodat, mert idegbeteg?
18(lassan 19) éves lány vagyok. Sokszor apróságok miatt ideges leszek, szó szerint idegbeteg vagyok. Ilyenkor nem lehet hozzám szólni, ami a kezembe kerül, eldobom, ha valaki próbál kedvesen megnyugtatni, üvöltök vele, ha esetleg ő is üvölt, képes vagyok verekedni is. :( Szégyenlem magam, nem tudom mit tehetnék, hogy kontrollálni tudjam magam. Félek, hogy a párom egyszer csak megunja (sajnos sokszor összeverekedtünk, én ütöttem, ő meg szegényem tűrte), és elhagy. A szüleimmel is gyakran összekapok, ma is megtörtént, úgy megkarmoltam aput, hogy ömlött a vér a karjából. Utcán vagy társaságban persze nem tör rám ez a dolog, csak itthon. Képes vagyok egy ostoba félreértés miatt "idegbeteggé" válni.
Teljesen megérteném a párom, ha egyszer azt mondja, elege lett belőlem. Ezek a kitörések heti 2x vagy 3x fordulnak elő. :("
Most akkor ki is az "idegbeteg"?
Te nem vagy normális....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!