Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem lennétek mérgesek...

Ti nem lennétek mérgesek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van a nevemen egy ház, anyué a haszonélvezet. Anyu élettársa csináltathat lakcímkártyát az én aláírásom nélkül?

Szeretném megtudni, hogy mi szükséges ehhez.

Képzeljétek el, hogy a pasi eddig a nővéréhez volt bejelentve. Semmi baj nem volt eddig belőle, csak hogy meghalt a nő férje, s megijedt, hogy az öccse (anyám élettársa) is örökölhet valamit, mivel azon a lakcímen van ő is.

Ezért csináltatott neki új lakcímkártyát. A gond az, hogy se én, mint tulaj, se anyu, mint haszonélvező nem írtuk alá.

2013. ápr. 24. 21:09
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszi, köszi a válaszokat. Ment a zöld kéz.

Mindenképp utánakérdezek. Anyu tuti nem jelentette be, hisz pont, hogy nem akarták, mert akkor elesnek valamilyen támogatástól az 1 lakcím miatt.

Érdekes mód a nővérnek nem volt baj, hogy 20 évig az ő lakcímén volt a tesója, csak hogy meghalt a férj, megijedt, hogy a tesója is örökölhet , s ezért akarta kijelenteni magától. Amúgy ez is milyen marhaság...

2013. ápr. 25. 10:25
 22/24 A kérdező kommentje:
S én el tudom képzelni, hogy az okmányirodában sumákoltak el valamit, mivel a nő ismeri az ott dolgozókat...
2013. ápr. 25. 10:26
 23/24 anonim ***** válasza:
Akkor ott a kutya elásva.
2013. ápr. 25. 11:33
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha se anyukád se az élettársa 100% nem tudott róla és semmi közük hozzá, akkor irány a rendőrség és feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen okirat hamisítás miatt. Senkit se említsetek név szerint, mert ha esetleg később kiderülne, h mégsem ő volt, akkor pert indíthat ellenetek rágalmazásért. Majd a rendőrség kiszáll és számon kéri a papírt kiadó hölgyet, aztán majd magyarázkodhat hogy kinek mit miért csinált.
2013. ápr. 25. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!