Szoktak akkor is viselni jelképként karika gyűrű ha nem lesz esküvő?
Karikagyűrűt nem, más gyűrűt viselnék.(bár én a karikát sem hordom már,egy darabig hordtam csak)
Ha csak egymásnak akarjátok mutatni az összetartozásotok bármilyen gyűrű jó,ha a kivülállóknak akarjátok mutatni hogy valaki már foglalt akkor hordjatok karikagyűrűt,bár szerintem régen rossz ha ez miatt kell gyűrű egy párnak.
Eljegyzési gyűrű csak amerikai szokás, Magyarországon nem jelent semmit. (Csak az Amerikát utánzóknak)
Ha mindketten karikagyűrűt viseltek, akkor jegyespárnak néz titeket mindenki, és ez nem égő.
Azért én meggondolnám, hogy együtt éljek-e valakivel, aki nem akar esküvőt, mert nem tervezi velem leélni az életét.
Nekünk 6 éve volt az eljegyzésünk, azóta hordjuk a gyűrűket. Esküvőt még nem tartottuk meg, mert mindig másra kellett a pénz. A házat újítottuk, megszületett a kislányunk. Most 2 éves, idén szerettünk volna 3 év után újra elhagyni az országhatárt nyáron. Szóval most erre kell a pénzt. De egyszer kiszorítjuk az esküvőt is:) Mondjuk úgy hogy vőlegényem:) jobban erőlteti. Engem meg csak az bánt, hogy nem tudom hogyan említsem emberek előtt. Élettársam? A kislányom apja? :D A férjem egyszerűbb lenne. De ha eddig nem "ugrottunk be" az anyakönyvvezető elé ennyi időn keresztül már csak kivárjuk hogy hét országra szóló lakodalmat csaphassunk!:)
5 év múlva szeretnénk a kistesót, remélem addigra már házasok leszünk. Ha nem akkor nem:) A gyűrűt akkor is viselni fogjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!