Milyen most a kapcsolatod azzal a rokonoddal/rokonaiddal, aki/akik vert/vertek gyerekkorodban?
Figyelt kérdés
Nálam apám volt ilyen. Most olyan is-is kapcsolat, nincs fizikai bántalmazás, amolyan megtűrjük egymást.
Viszont a gyerekkori sérelmeken nem tudok túllépni. Más hogy áll ezzel?
2013. ápr. 24. 01:07
11/13 anonim válasza:
Olvastam itt egy ilyet:
"durván szíjjal is, de mentségére legyen mondva, csak ha rászolgáltam"
Rászolgáltál? Gondolj bele. Egyetlen kiszolgáltatott gyerek sem szolgál rá arra, hogy agresszívan viselkedjenek vele szemben, főleg, hogy a szüleiről van szó. Egy gyerek nagyon függ a szüleitől, egyszerre féli és szereti őket, kötődik hozzájuk, nélkülük elveszik. És pont ezek a szülők verik meg?
Nincs olyan, hogy rászolgál valaki a verésre.
12/13 anonim válasza:
Olvasva a sztorikat, nem értem, miért van lepontozva a válaszom. Mindegyik alátámasztja, amit írtam!
13/13 anonim válasza:
Nincs velük többé kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!