Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzéseket táplálnál a...

Milyen érzéseket táplálnál a férjed iránt, ha bő egy év óta nem találna munkát, a te fizetésedből élnétek nagyon szerényen a megszokotthoz képest 2 gyerekkel?

Figyelt kérdés

Rajta nem látom a kétségbeesettséget ,ellenkezőleg teljesen belehelyezkedett ebbe az életformába .

Persze keres munkát ,de nem mindenáron vállal be akármit ,sőt mindig hónapokig vár egy-egy hitegetés miatt egy állásra amíg csak ki nem derül,hogy semmi sem lesz belőle ...akkor sem omlik össze,míg én már teljesen kezdek teljesen kikészülni,hogy az összes felelősség az én vállamat nyomja .

2013. ápr. 23. 13:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem te már ezt a kérdést párszor itt feltetted. Szemét dolognak tartom, hogy kibeszéled a férjed a háta mögött. Ha már nem szereted (márpedig nem szereted ha kibeszéled...) akkor válj el, mindenkinek jobb lesz, neked is, neki is.
2013. ápr. 23. 22:03
 32/32 anonim válasza:
66%

Ebből és a sok hasonló kérdésből is látszik, hogy a nőknek semmi se jó...

Ha dolgozik, akkor nem foglalkozik velük, ha nem a családdal van, akkor lusta és nem dolgozik...

Szánalmas.

2013. ápr. 23. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!