Tudsz spórolni a fizetésedből? Mennyi marad a kosztra, ha befizeted a számláidat?
Akinek ennyi a fizetése, az változtathat a helyzetén.
Én is megelégeltem a 100 nettót és inkább eljártam tanfolyamokra, autodiktata módon (és ezért ingyen) nyelveket tanultam aztán később főiskolába is beiratkoztam. Nem kell így élned, mert képes vagy rajta változtatni, ha nem vagy elégedett a fizetéseddel.
Kedves Utolsó! Nekem is van 2 egyetemi diplomám, 2 ffokú nyelvtudásom (papír is van róla), még állást se találtam 1 évig, most pedig, -hogy a kérdésre is válaszoljak- épp annyit keresek, hogy a rezsi-kaja kombót ki tudom fizetni.
Tehát nem úgy működik, h ha képzett vagy, akkor automatikusan többet fogsz keresni. Ellenben ismerek olyant, akinek érettségije van csak, nyelvet nem beszél, de apuka benyomta vhova és most nagyon-nagyon jól keres.
Na felpontoztalak titeket, a lepontozottakat. :D
Akkor egyet kihagytam a felsorolásból, a lakhelyváltoztatást. 30-35 éves korig még tehermentes és aztán is csak elhatározás kérdése, akár családdal. De mondom, ha család nélküli vagy, semmi akadálya, hogy te költözz a munkához.
Egy ismerősöm 2 gyerekkel is elment az ország egyik végéből a másikba, hogy dupla annyit keressen mint korábban.
Sőt mivelhogy fiatal vagy, mehetsz akár külföldre is.
A saját ingatlan (hacsak nem kiadod) 30-35 éves kor alatt inkább átok mint áldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!