Bátyám barátnője ideköltözött, kiderült hogy terhes. Mennyire illik/kell nekünk alkalmazkodni hozzájuk?
Családi házban élünk, lenti rész anyuéké, fenti eddig a gyerekeké volt. Van fent 3 szoba és fürdő, lent nappali, anyuék hálója, fürdő, konyha.
Amióta megszületett a gyerek, a "sógórnőm" próbál rábeszélni hol szebben, hogy csúnyábban hogy költözzek le a nappaliba, mert az mindnekinek jobb lenne. Igaza van?
A másik, hogy egy csomó mindent megváltoztat a házon a mi megkédezésünk nélkül. Pl vett új függönyöket, a régieket pedig kidobta. Nem csak az ő részükön, hanem mindenhol.
A fürdőszobát teljesen átpakolta, az én dolgaimat beszórta a szobámba. Egyébként is úgy jön-megy a szobámban, ahogy épp kedve van. Hordja a ruháimat.
Most a legújabb, hogy lecserélte a zárat a fürdőszobában és mindig zárva van.
Meddig kell elnézőnek lennünk?
Én is csináltam zárat a szobámra és zártam is, akkor az volt a baja hogy nem tud hol netezni meg tv-zni amíg a gyerek alszik. Anyuék persze neki adtak igazat.
A bátyám egyetemre jár meg dolgozik, alig van itthon, nem nagyon foglalkozik a helyzettel :-(
Ne hagyjátok, hogy ennyire a fejetekre nőjön. A mostani toleráns magatartásotok csak azt eredményezte, hogy vérszemet kapott, és egyre pofátlanabb dolgokat művel. Le akar költöztetni a nappaliba? Hordja a ruháidat? Lecseréli a fürdőszobán a zárat...???
A bátyád ezeket az akcióit szó nélkül hagyja?
Ezt nem szabad tovább tűrnötök. Beszéljetek a fejével, mert ez így csak rosszabb lesz.
Nyugodtan oszd ki, ez a ti házatok, ha nagyon nem tetszik ott, akkor költözzenek a fiatalok az ő szüleihez.
Most szült 8 hónapja????? Na ne máááár! "Most szült" az 2-3 hetes, nem több hónapos!
Ha ő ekkora tapló, akkor te se fogd vissza magad.
Egyáltalán nem kéne hogy elnézzétek ezt!
A ház nem az övéké hanem a szüleidé, a csaj az olyan mintha albérletben lenne nem csinálhat ott semmi változtatást a tudtuk nélkül. meg mire föl cseréli le a zárat a fürdőszobában? Anyud tudja ezt apád is tudja? Csinálnak is valamit? Szerintem azonnal mondd meg a szülőknek és beszélj a tesóddal hogy a barátnője sürgősen fogja vissza magát.
Ha az én cuccaimhoz mert volna nyúlni a kezét eltörte volna és baromira nem érdekelt volna hogy van gyereke. Ha ő mint idegen mert idegen hivatalosan mondta volna meg nekem hogy költözzek le mert neki úgy jobb lesz akkor már elzavartam volna onnan hogy mit is képzel magáról.
Neki ott nincs joga ezekhez ő vendég ott, mint egy albérlő úgy kell felfogni ő nem diktálhat hanem ti diktálhattok neki maximum és örüljön hogy befogadtátok és segítetek a gyereknevelésben.
Eszem meg áll mi megy a mai világban manapság....
Az biztos ha az én tesóm vagy sógorom csinálta volna ezt már repült volna.
"Én is csináltam zárat a szobámra és zártam is, akkor az volt a baja hogy nem tud hol netezni meg tv-zni amíg a gyerek alszik. Anyuék persze neki adtak igazat."
Miért nem csinálja inkább a házimunkát, ahelyett hogy tévézne??? Mosogatni, takarítani, mosni ki fog? Te és anyukád?
A minimum, hogy legalább ezeket megcsinálja ha már nálatok eszi a fene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!