Ha egy barátnőm nem árulta el nekem hogy terhes, de mástól megtudtam, illik felhozni a témát neki?
Természetesen nem.
(És aki elmondta,annak is megmondanám a véleményem,hogy más privát dolgait tartsa meg magának, mert, hogy én nem mondokneki már semmit az tuti. egyszerűbb lenne az újságba betenni)
Én a barátnőm terhességét legutóljára tudtam meg,és nagyon rosszul esett:)
Szerintem ne hozd fel a témát,majd ha akarja elmondja.
Ne hozd fel, bár én céloznék rá.
Az én barátnőm sem mondta el nekem, csak amikor én megszültem és bejött a kórházba meglátogatni, pedig akkor csinált tesztet mikor egyszer pont jött hozzám.
Én persze elsők között osztottam meg vele a dolgot...
Egy igazi barátságban ezt is elsők között osztja meg az a barátnőjével szerintem.
Bunkó dolog volt szerintem!
Szia!
Szerintem ne hozd fel a témát. Én a családon kívül senkinek sem mondtam el, hogy terhes vagyok, egészen a 20. hétig. Egyszerű volt az ok: nem volt biztos, hogy megmarad a terhesség és egészséges lesz a baba. A terhességem eleje elég zűrös volt, folyamatosan vérezgettem, görcsöltem, nem tudtam volna elviselni a kérdezgetéseket, esetleg sajnálkozásokat (még a barátaimét sem)... Épp elég volt a szüleim sajnálkozását hallgatni. Tudom, hogy ezzel néhány barátomat megbántottam, de ma sem tenném másként. Szerencsére minden jól alakult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!