Anyám rettenetesen önző, mit tegyek?
Anya vagyok én is teszem ezt legjobb érzéseim szerint így is hibázom.Megdöbbenéssel olvastam szerintem fiatalember vádaskodó minősítő levelét.Pszichológiailag meg lehet magyarázni ez a függőségi viszonyt de kérdésem ha valós segítséget szeretnél miért nem szakembert keresel, hogy átsegítsen ezen az időszakon.Annyi önerődnek kellene lennie 22.évesen amivel átlendülsz,bár szívem szerint megkérdezném anyukádat is leveled valóságtartamáról.
Már csak annyi kérdésem lenne ha valóban bántalmazott gyermek vagy az évek alatt egyetlen családtagot sem találtál akitől őszinte segítséget kaphattál volna. Sántít a dolog, nem teljes egészében hitetlenkedem csak furcsa.Kaptál sok korrekt választ szerintem neked ez is nagy segítség , hogy kinyafoghattad magad nagyközönség előtt javaslom pszichologiai támogatásodat amivel nem a multad történésein hanem konstruktív jelen és jövőn dolgozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!