Minden gyerek ilyen korban?
Figyelt kérdés
Anyával nagyon csúnyán összevesztünk,az lett a vége,hogy kitagadott.18 éves vagyok,és már külön életet élek.A veszekedés 4 hete volt már.Van 2 testvérem,és látni sem akarnak.Van 1 20 éves bátyám,és 1 12 éves húgom.Világ életemben,törődtem velük,minden ünnepről megemlékeztem rendesen ahogy kell,(még ha ők nem is az enyémről) és most kerülnek.Ha hívom őket nem veszik fel a telefont,kinyomják,stb.A hugommal eddig nagyon jó kapcsolatba voltunk,és most flegmázik velem,meg 2 mondatban leráz.Ez 1000-szer jobban fáj,mint hogy anyával nem szólunk egymáshoz.Anyát felhívtam ma,és megkérdeztem tőle,h. esetleg ő tiltja e tőlem a testvéreimet,éss persze azt mondta,h. nem,csak a hugom kamaszodik,és azért ilyen.Valyon tényleg?És kinövi?Ha ki is növi egyszer,akkor fog e majd keresni?:\'(2009. szept. 25. 15:04
11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Apa mostoha apukám, és vele amúgy sem beszélgettünk sosem úgy. Pedig ő nevelt 4 éves koromtól. Ő olyan tipus,h. nem szól bele a dolgainkba, ha szólok hozzá válaszol, ha nem, akkor nem keres. Olyan magának való.
Amúgy 6 hónap után kibékültünk anyával, és jobb a viszonyunk, mint valaha volt. Mindenről tudunk beszélgetni.Azelőtt meg sose semmiről. Már nem szól bele a kapcsolatunkba sem. Bocsánatot kért, ami nagyon jól esett. De hangsúlyozom, nem bántam meg,h. fél évig nem tartottuk a viszonyt. Nagyon ránk fért ez a kis gondolkozás!!!
2010. jún. 23. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!