Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden gyerek ilyen korban?

Minden gyerek ilyen korban?

Figyelt kérdés
Anyával nagyon csúnyán összevesztünk,az lett a vége,hogy kitagadott.18 éves vagyok,és már külön életet élek.A veszekedés 4 hete volt már.Van 2 testvérem,és látni sem akarnak.Van 1 20 éves bátyám,és 1 12 éves húgom.Világ életemben,törődtem velük,minden ünnepről megemlékeztem rendesen ahogy kell,(még ha ők nem is az enyémről) és most kerülnek.Ha hívom őket nem veszik fel a telefont,kinyomják,stb.A hugommal eddig nagyon jó kapcsolatba voltunk,és most flegmázik velem,meg 2 mondatban leráz.Ez 1000-szer jobban fáj,mint hogy anyával nem szólunk egymáshoz.Anyát felhívtam ma,és megkérdeztem tőle,h. esetleg ő tiltja e tőlem a testvéreimet,éss persze azt mondta,h. nem,csak a hugom kamaszodik,és azért ilyen.Valyon tényleg?És kinövi?Ha ki is növi egyszer,akkor fog e majd keresni?:\'(
2009. szept. 25. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném szerintem anyád vette rá őet h ne szóljanak hozzád!!
2009. szept. 25. 15:07
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

12 évesen még rendesen anyukád befolyása alatt áll.

Viszont a bátyád is,ha 20 évesen nem áll szóba veled.

sajnos anyukád olyan lehet,akinek segíteni kell haragudni(szóval vagy vele beszélnek,vagy veled és ők őt választották)Talán idővel rájönnek a testvéreid,hogy ez így nem jó,bár láttam olyant,aki élete végéig "segített"másnak haragudni.

2009. szept. 25. 15:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én inkább azt kérdezném, hogy minden anya ilyen ilyen korban? !Először is mi az, hogy kitagadott?? Mit tehettél olyat, ami kiváltotta nála ezt a dühöt? Ha a húgod is tesz valami ilyesmit, akkor neki is útilaput köt majd a talpára?? Sztem pedig biztos ellened beszél neki otthon. Ha külön is költöztél, attól még a testvéred és nem lehet mindent a kamaszkor számlájára írni!!!

2009. szept. 25. 15:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Anya nem szeret sem engem sem pedig bátyámat,csak a kicsit.Ezt onnan tudom,hogy a képenbe vágta h. engem nem szeret.Szóval bátyám nem igazán áll a hatása alatt,és mégis kerül.Annyiból sejtem,h. nem anya kérte meg őket,h. ne szóljanak hozzám,h. ismerem miker anyám hazudik.És most nem hazudott abban,h. ő nem kavart.Tudom,h. évek múltán elmúlik a kamaszkor,viszont addigra félek,h. túl késő lesz.Én ayámékhoz nem megyek,hugom meg kijelentette ma,h. ő sem akar többé már hozzám jönni.Pedig nálam mindig ki volt nyalva a feneke.:(
2009. szept. 25. 15:17
 5/11 A kérdező kommentje:
A bűnöm az volt,hogy életemben először meg mondtam neki a véleményem.Sok év után már nem bírtam,megint elkezdett velem kötekedni,és kiosztottam.Soha nem volt ilyen,hogy vissza beszéljek neki.Soha nem szeretgetett,nem törődött velem,14 éves koorom óta magam látom el.16 éves korom óta,pedig 1 34 éves férfival élek.Amiket a fejéhez vágtam,csak az igazság volt.Rengeteget tűrtem,nyeltem neki gyerekkoromban úgy,hogy a legtöbbször nekem volt igazam.Ha elmondtuk sírva a véleményünket,akkor két nagy büdös pofont is kaptunk mellé.És most b@ssza a csőrét az,hogy a lábamra tudok állni,ki merem nyitni a számat ha nekem van igazam,és a legfontosabbmh. mostmár nem sírok.És ehez nincs hozzászokva.A hugom a világ összes szeretetét megkapja tőle,mindent amit kinnyekkent.Ezt sosem vágtam a fejükhöz,csak hiányoznak a tesóim.Nincs az égvilágon semmi rokonom.Csak ők ketten,és az anyám.Na meg persze a mostoha apám,akitől szintén nagyon sok ölelést kaptam.......
2009. szept. 25. 15:26
 6/11 anonim válasza:
100%

Ez nagyon rossz lehet :( Anyukád meg nem tudom miért gondolja ,hogy ez ok a kitagadásra,és mi az,hogy nem szereti a lányát?! Beszélni kéne vele,bár gondolom ezt már milliószor próbáltad,de egy levelet írni,a véleményedről,és talán egyszer elgondolkozik. Hirtelen erre nem tudok használható 100%-os tanácsot adni,mert nehéz eset,de szorítok neked :)

14/L

2009. szept. 25. 15:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Szia.Igen,mindíg én mentem,én beszéltem vele,én kértem bocsánatot,és most eldöntöttem,hogy most NEM.Írt nekem olyan levelet másnap,h. undorító mocsokságokat hordott össze rólam.És mikor megkérdeztem tőle,h. komolyan-e gondolje-e a levelet,azt mondta,h. igen.Nagyon rossz,hogy az utcán még a fejét is elfordítja tőlem,sokat sírok még most is miatta,de ő már úgy engem nem izgat.Csak a tesóim...
2009. szept. 25. 15:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen anya az nem anya!!!!!!!Szerintem ha valaki nem képes szertni a gyerekét az nem ember.Az egy roh@dék.Te légy türelmes a tesoddal.Akkor is szeresd ha ő most nem igazán ragaszkodik,mert ahogy az évek telnek,majd rájön mit vesztett.Neked pedig kitartás és ne keseredj,örülj,mert gondolom biztos egy nagyszerű pasi van meletted:)
2009. szept. 25. 16:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen,köszönöm.Tényleg 1 nagyszerű ember van mellettem.:)
2009. szept. 26. 09:28
 10/11 anonim válasza:
az előttem lévő kommentnek igaza vabn hogy egy 12 éves gyereket nagyon jól lehet befolyásolni ez lehet az oka viszont nem szent fazék akarok lenni de próbálj meg anyukáddal kibékülni az mindig jobb hidd el viszont Apukáddal mi van hogy őt nem írtad a történetbe ?Viszont ha a hugodnak nagyon nagy problémája lesz ne adj Isten akkor azonnal hozzád fog fordulni mert vannak olyan dolgok amikbe csak egy nővére segíthet
2010. jún. 22. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!