Egy 27 éves férfi azt mondja, bulizni élni akar még, mert még fiatal, ez normális?
Szerintem nem törvényszerű, hogy mindenki megkomolyodik.
Sokan eljátsszák, hogy vágynak valami többre, mert jön a sok "ez gáz, most már a szokásos forgatókönyv szerint kellene haladnod, harminc éves korig legalább egy gyereket csinálj valakinek". Nekem sem jön be a "bulis" életmód, DE HA NEKI IGEN, nekem az nem fáj. Szerintem senkinek sem.
nagyon jól csinálja.. én szért dolgozom hogy tudják a szüleim fizetni a hitelüket, még diszkóba se voltam sose..
már nem is tudok elmenni szórakozni sehova mert nem is voltam még.. csak dolgozok hogy a hibájukat rendbe tegyem.. 25 évesen szép jövő áll előttem így..
Szerintem a mindennapos ivás az gáz.
Én sem akarok elköteleződni soha,az életem célja,hogy ha rövid időre is,de egyszer végleg független legyen mindentől és mindenkitől,magamnak élhessek.
Piálni nem szoktam,olyan családban nőttem fel,ahol alap volt az italozás,ezért is taszít a dolog.
Szóval nem csak ez a sarkított két véglet van.
Nem tudok elképzelni,hogy összekössem az életemet bárkivel is valaha.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!