Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 27 éves férfi azt mondja,...

Egy 27 éves férfi azt mondja, bulizni élni akar még, mert még fiatal, ez normális?

Figyelt kérdés
Mennyi idős kortól "gáz" ez a viselkedés, hogy csak bulizik, piál, és nem gondolkozik még a jövőjén?

2013. ápr. 21. 10:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%

Miért lenne ez a felfogás gáz?

Inkább 27 évesen éljen mint hamar megházasodni gyereket csinálni és elválni.

2013. ápr. 21. 12:14
 12/35 anonim ***** válasza:
53%
Azt csináljon, amit akarjon. Mikor piáljon naponta, ha nem most? Jobb, ha 15 évesen csinálja?
2013. ápr. 21. 12:53
 13/35 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem negyven éves kortól gáz,mert az esetleg azt is bizonyitja,hogy az illető nem fog elérni semmit az életben.Huszonévesen szerintem egy férfi se vállaljon gyereket,mert annak vállás lesz a vége.Én amondó vagyok előbb az egzisztencia aztán a kölök,tudom régimódi felfogás.
2013. ápr. 21. 13:26
 14/35 anonim ***** válasza:
80%

off:utolsó,és ha valakinek 20on évesen biztos egzisztenciája van,és nem aputól vagy anyutól,hanem saját magától(mert letojta a világ rosszallását,és az álmait valósította meg)?Az is várjon,mert 20-on évesen senki nem lehet boldog úgy,hogy családja van,ugye?baromság..

On:Amúgy én is úgy gondolom,h ez a bulizni,élni akarok szöveg kb. az egyetem végéig helytálló...Onnan már a nagybetűs életnek kellene következni..Nem feltétlenül családalapítással,gyerekvállalással,de mindenképpen tervekkel,felelősség vállalással,a jövő megalapozásával...

2013. ápr. 21. 14:05
 15/35 anonim ***** válasza:
59%

Lepontozhattok, semmit nem jelent! A minden napos ivászat semmilyen életkorban nem elfogadható!

De zülljetek csak... :)))))

2013. ápr. 21. 15:09
 16/35 anonim ***** válasza:
88%

Én megrögzött antialkoholista vagyok, és úgy mondom, hogy felőlem aztán éjjel-nappal piálhat.

Az a baj, hogy sokan elfelejtitek, hogy nincs egyetlen olyan életút sem, ami a világon az összes embernek univerzálisan elfogadható. Ha ez a férfi 100 éves koráig bulizni akar, ha az teszi boldoggá, hát tegye azt.

2013. ápr. 21. 16:14
 17/35 anonim ***** válasza:
75%
én lány vagyok és szintén 27 vagyok és én van barátom évek óta, de nem gondolom, hogy ebben a korban annyira komolyan kellene venni az életet. mikor bulizzon, ha nem most? gyereket meg feleséget 30 felett is tud találni, minek áldozná fel a fiatalságát?
2013. ápr. 21. 16:34
 18/35 anonim ***** válasza:
51%

Ilyenkor arra gondolok, hogy Egerszegi 24 évesen ötszörös olimpiai bajnok volt, Mozartnak 35 év adatott összesen, Petőfinek 26, Jézusnak 33...

Nem mondom, hogy nem buliztak és nem éltek a mának sosem, de közben volt életcéljuk, tettek és tenni akartak, nyomot hagyni, küzdeni...

Tehát nem az aszkétizmuson, meg a családalapításon van a lényeg, hanem azon, hogy kell legyen az embernek életcélja, értelme a napjainak. Belefér a bulizás is, belefér a szórakozás, sőt kell is, hogy mindenki jól érezze magát.

Ha valaki nem találta meg a célját még 27 éves koráig sem, akkor azért ideje lenne elgondolkozni, miért van a világban.

2013. ápr. 21. 19:04
 19/35 anonim ***** válasza:
88%
Mi van, ha neki ennyi az életcélja? Ha ő ennyit akar tenni, ha őt ez teszi boldoggá, ha ő úgy érzi, azért született a Földre, hogy végighányja az életét, akkor boldog lesz.
2013. ápr. 21. 22:47
 20/35 anonim ***** válasza:
48%

Hát ha neki ennyi az életcélja, akkor nagy baj van vele!!!

Lehet bulizni, de mikor valaki CSAK bulizik, és napi szinten piál, az nem normális...

2013. ápr. 21. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!