Egy 27 éves férfi azt mondja, bulizni élni akar még, mert még fiatal, ez normális?
Miért lenne ez a felfogás gáz?
Inkább 27 évesen éljen mint hamar megházasodni gyereket csinálni és elválni.
off:utolsó,és ha valakinek 20on évesen biztos egzisztenciája van,és nem aputól vagy anyutól,hanem saját magától(mert letojta a világ rosszallását,és az álmait valósította meg)?Az is várjon,mert 20-on évesen senki nem lehet boldog úgy,hogy családja van,ugye?baromság..
On:Amúgy én is úgy gondolom,h ez a bulizni,élni akarok szöveg kb. az egyetem végéig helytálló...Onnan már a nagybetűs életnek kellene következni..Nem feltétlenül családalapítással,gyerekvállalással,de mindenképpen tervekkel,felelősség vállalással,a jövő megalapozásával...
Lepontozhattok, semmit nem jelent! A minden napos ivászat semmilyen életkorban nem elfogadható!
De zülljetek csak... :)))))
Én megrögzött antialkoholista vagyok, és úgy mondom, hogy felőlem aztán éjjel-nappal piálhat.
Az a baj, hogy sokan elfelejtitek, hogy nincs egyetlen olyan életút sem, ami a világon az összes embernek univerzálisan elfogadható. Ha ez a férfi 100 éves koráig bulizni akar, ha az teszi boldoggá, hát tegye azt.
Ilyenkor arra gondolok, hogy Egerszegi 24 évesen ötszörös olimpiai bajnok volt, Mozartnak 35 év adatott összesen, Petőfinek 26, Jézusnak 33...
Nem mondom, hogy nem buliztak és nem éltek a mának sosem, de közben volt életcéljuk, tettek és tenni akartak, nyomot hagyni, küzdeni...
Tehát nem az aszkétizmuson, meg a családalapításon van a lényeg, hanem azon, hogy kell legyen az embernek életcélja, értelme a napjainak. Belefér a bulizás is, belefér a szórakozás, sőt kell is, hogy mindenki jól érezze magát.
Ha valaki nem találta meg a célját még 27 éves koráig sem, akkor azért ideje lenne elgondolkozni, miért van a világban.
Hát ha neki ennyi az életcélja, akkor nagy baj van vele!!!
Lehet bulizni, de mikor valaki CSAK bulizik, és napi szinten piál, az nem normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!