Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van anyámból, megtudtam...

Elegem van anyámból, megtudtam valamit, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Anyám vásárlási mániában szenved. Az okoz neki örömöt ha vásárolhat!!! Lényegtelen mit, csak át keljen nyujtania a pénzt a pénztárosnak. Rokkantnyugdíjas. Havi 100 ezer forintot költ 3 EMBERRE!!! (Élelmiszer címszó alatt)

Mindig mindenért hisztizik. Apámat eltiltotta az anyukájától, mert ,hogy ne járjon ő oda...

Oké.. Apámat eltiltotta a horgászattól, mert akkor ő egyedül van itthon, és az milyen szörnyű.

A házban, minden úgy van ahhogy ő akarja! Az nem számít, hogy én vagy az apám mit akar. Nem lehet látni a nagyszobában a tv-t mert a virágok kitakarják. Kint az udvaron, minden tele van virággal, ezért a kutyát nem lehet előre engedni. Kegyetlen a fűnyírás is. Mindenbe beleszól..

Ma megtudtam valamit!!

Dédim, a házát az ő nevére iratta... Ez a ház az ő nevén van amiben most lakunk. Az autó az ő nevén van.. Mamám háza, (anyai mamám) már az ő nevén van. Ez röpke 10 millió forint..

Se anyai mamám, se dédim nem bír az anyámmal, mindenkivel veszekszik. És ma mamám elszólta magát. Azért van minden anyám nevén, (semmi sem közös) mert így nekünk életünk végéig "szolgálnunk kell".

Van 3 háza papíron, autója. Nekünk semmink. Így persze, kénytelenek vagyunk mindent lenyelni, és úgy csinálni ahhogy ő akarja, hogy megtűrjön minket itt.

Ha valami nem úgy van, akkor persze apámmal mehetünk a híd alá, ha valami nem tetszik...

Ezért apám, ha el is válna nem tudna engem hova vinni! :(

Ha meghal (anyai) mamám, dédim, a ház azonnal anyámé. Természetesen, szépen féláron eladná, hogy mihamarabb pénzhez jusson, és elkölthesse hülyeségekre..

Ma kijelentette, hogy egy ilyen szarzságnak mint én, nem adna egy kanyi vasat sem.. Azaz a helyzet a következő: Én és apám, dolgozzunk a 3 házon, nyírjuk a füvet, építsünk bontsunk, autótszereljünk, míg anyám a szobában TV-zik, és semmit nem tesz. Mi megcsináljuk a dolgokat, anyám pedig megkapja a jó házakat. Mamám is tisztában van evvel, hogy evvel tart minket sakkban, hogy gondoskodjuk anyámról, mert akkor van hol laknunk.

Más anya, ha van 3 háza, akkor nem lenne tétel a fiának adni egy házat.. Ezért szült meg, hogy ha nem értek eggyet, akkor mehessek a ge@ibe??

Én és apám, dolgozunk mindenen, és semmit nem kapunk..

Teljesen kilátástalan vagyok! Nem akarok így élni.

Mi a fenét tegyek?? Ha apám elválna, akkor mehetnénk a híd alá. Így meg minden úgy van ahogy anyám akarja.

2013. ápr. 21. 10:09
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Ez nekem megfelel. De édesapám is rokkantnyugdíjjas. 45 éves. Maximum teherautózás az, ami menne neki fizikailag!

Az az eggyetlen esélyünk.

2013. ápr. 21. 10:49
 12/25 anonim ***** válasza:

Kicsi vagy még, mert háromszor elmondták, hogy egyenesásigi örökösödés van és pont. Apád nem lett kizárva az örökségből, hanem nem jár neki. Érted?

Szolgáljuk anyámat?...Gáz vagy...Végzel házimunkát...apád meg nagyfiú és ha akar elválik és a közös vagyon feleződik, de kettőjük között anyáddal.

Honnan tudod, hogy eladná a házat féláron és mi közöd hozzá?

Apád mit mondana erre vagy beszéltél vele erről?

2013. ápr. 21. 10:54
 13/25 A kérdező kommentje:

Hogy érted, hogy a közös vagyon feleződik? Édesapámnak, a mostani házból, amiben lakunk, fele részesedése van.

Apámmal úgy beszéltük, hogyha adódik alkalom elmegyünk.

De addig ameddig nem talál munkát, valahol, addig nem megyünk. Vagy, ha anyám kifizeti a fele házat apámnak. Vagy ha eladjuk a jelenlegi házat.

2013. ápr. 21. 10:58
 14/25 anonim ***** válasza:
Magyarul, apukád nem dolgozik, de azért szeretne egy házat magának az édesanyád szüleitől?
2013. ápr. 21. 10:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Anyám pedig kijelentette, hogy nem érdekli mi lesz velem. A házat eladja, de semmiképp nem adja nekem. Így kijelenetette : Hogy dolgozzuk apámmal, ha házban akarunk lakni! Vagy, válasszuk le a házat, ami még nagyon esélyes!!
2013. ápr. 21. 11:00
 16/25 A kérdező kommentje:

Igen, apám nem dolgozik, ahhogy anyám se. Csak házkörüli munkát végez, komoly gericferdülése van, izületösszehúzódás.

Jelelneg ahol lakunk, nem lehet állást találni, számára. egalább 70km-re el kell menni, hogy találjon munkát. De akkor az autóval a benzin nem térül meg, ott kell laknia munkásszállón. Anyám pedig nem tud egyedül élni, segíteni kell neki. Addig amíg nem váltak el, addig, nem megy el.

2013. ápr. 21. 11:03
 17/25 anonim ***** válasza:
Gusztustalan apád hozzá állása, szövetkezik a lányával...Ahelyett, hogy anyáddal beszélné meg, mondjuk a válás részleteit. Fújj...
2013. ápr. 21. 11:05
 18/25 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy 14 éves vagy. Azt is kétlem, hogy ha valaki akarna az nem tudna úgy lépni, hogy mindent hátrahagyva, álomszegényen ha kell, de nyugalomban, más csicskáztatása nélkül békességben élve.

Szóval szerintem az egész kérdésed egy hatalmas kamu, amit csak unalmadba nyitottál.

2013. ápr. 21. 11:50
 19/25 anonim válasza:
26%

Ez komoly probléma. Először is keressetek egy üg. Ügyvédet. Ezt nem tehet. Továbbá keress egy pszihiátert h segítsen megoldani ezt a problémát. Ha orvosilag igazolva lesz anyukád betegsége az ügyvéd is könnyebben tud majd segíteni. Ha esetleg bíròságra kerül az ügy, hidd el ti kapnàtok meg anyukad vagyonát. A bíróság sem hagyna egy beteg embernek ekkora vagyont.

Muszáj segítséget kérnetek akkor is ha nehéz. Sok sikert a tovabbiakban.

2013. ápr. 21. 12:08
 20/25 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó te hány éves vagy, öt?

A bíróság nem hagyna egy ekkora vagyon egy beteg embernek... azért mert a lánya szerint beteg még attól nem az. A pszichiáter meg nem diagnosztizál mesék alapján...

A másik, ez az apa és az anya dolga., kislányt nagyon beleavatta az apuci, az sem lepne meg, ha apu lenne a beteg.

2013. ápr. 21. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!