Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudjak emiatt a családomra?

Haragudjak emiatt a családomra?

Figyelt kérdés
Pénteken lesz 2 órakor a ballagásom május 3.-án. Teljesen megértem hogy mindenki dolgozik, de már 1 hónappal előtte is szóltam, hogy május 3-án ballagásom lesz. Az időpont csak most derült ki, és mindenki akit meghívtam azt mondta dolgozik nem tud jönni. Se a nagymamám, se a keresztapám, senki nem lesz ott a családból csak a szüleim. A keresztapámékra most nagyon haragszom, mert a szallagavatómra se jöttek el. Önző vagyok amiért elvárom, hogy jöjjenek el? :S
2013. ápr. 20. 12:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is soknak tűnik ez a 80 fő. Elég lett volna szerintem csak a közelebbi rokonságot meghívni, de akkor úgy, hogy legalább otthon egy kicsit leültetni, megvendégelni őket. Ehhez nem kellenek százezrek, csak egy kis ügyesség és igyekezet.
2013. ápr. 20. 13:32
 22/27 anonim ***** válasza:
Nekem se jott el senki, a tobbieket fenykepeztek, gratulaltak nekik, stb... majdnem sirtam.
2013. ápr. 20. 14:11
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Most férjhez mész vagy ballagsz???? 80 fő rengeteg egy ballagásra..
2013. ápr. 20. 14:13
 24/27 anonim ***** válasza:

Miért lennél önző... ez egy teljesen normális reakció

addig nem tudják szabaddá tenni magukat? még addig át lehetne szervezni az időbeosztásukat.

2013. ápr. 20. 15:51
 25/27 anonim ***** válasza:
A 12:23-as vagyok. Azért a 70-80 fő tényleg sok ballagásra.
2013. ápr. 20. 16:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Nekem sem voltak ott csak a szüleim és a tesóm. Sőt most mondjam azt hogy apu az általános iskolás ballagásomon nem volt ott mert dolgoznia kellett?! ez van. Ha a szüleid nem jönnének el megértem hogy haragszol, de hogy a keresztszülők :)
2013. ápr. 20. 17:06
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb embernek ez teljesen kettévágja a napját, így szabadságot kellene kivennie. Kicicomázza magát, utazik/elmegy, álldogál órákat, visz virágot, ajándékot, és akkor meleg kézfogás, és pá? Igen, önző vagy. Ti spúrok vagytok megvendégelni őket, de elvárnád, hogy mindenki hanyatt homlok rohanjon téged ünnepelni?
2013. ápr. 20. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!