Haragudjak emiatt a családomra?
Figyelt kérdés
Pénteken lesz 2 órakor a ballagásom május 3.-án. Teljesen megértem hogy mindenki dolgozik, de már 1 hónappal előtte is szóltam, hogy május 3-án ballagásom lesz. Az időpont csak most derült ki, és mindenki akit meghívtam azt mondta dolgozik nem tud jönni. Se a nagymamám, se a keresztapám, senki nem lesz ott a családból csak a szüleim. A keresztapámékra most nagyon haragszom, mert a szallagavatómra se jöttek el. Önző vagyok amiért elvárom, hogy jöjjenek el? :S2013. ápr. 20. 12:16
21/27 anonim válasza:
Nekem is soknak tűnik ez a 80 fő. Elég lett volna szerintem csak a közelebbi rokonságot meghívni, de akkor úgy, hogy legalább otthon egy kicsit leültetni, megvendégelni őket. Ehhez nem kellenek százezrek, csak egy kis ügyesség és igyekezet.
22/27 anonim válasza:
Nekem se jott el senki, a tobbieket fenykepeztek, gratulaltak nekik, stb... majdnem sirtam.
23/27 anonim válasza:
Most férjhez mész vagy ballagsz???? 80 fő rengeteg egy ballagásra..
24/27 anonim válasza:
Miért lennél önző... ez egy teljesen normális reakció
addig nem tudják szabaddá tenni magukat? még addig át lehetne szervezni az időbeosztásukat.
25/27 anonim válasza:
A 12:23-as vagyok. Azért a 70-80 fő tényleg sok ballagásra.
26/27 anonim válasza:
Nekem sem voltak ott csak a szüleim és a tesóm. Sőt most mondjam azt hogy apu az általános iskolás ballagásomon nem volt ott mert dolgoznia kellett?! ez van. Ha a szüleid nem jönnének el megértem hogy haragszol, de hogy a keresztszülők :)
27/27 anonim válasza:
A legtöbb embernek ez teljesen kettévágja a napját, így szabadságot kellene kivennie. Kicicomázza magát, utazik/elmegy, álldogál órákat, visz virágot, ajándékot, és akkor meleg kézfogás, és pá? Igen, önző vagy. Ti spúrok vagytok megvendégelni őket, de elvárnád, hogy mindenki hanyatt homlok rohanjon téged ünnepelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!