Haragudjak emiatt a családomra?
ma 12:36
miért szánalmas??? Ha a diák elvárja hogy virágot, és ajándékot(pénzt ) kapjon a ballagására akkor minimum hogy csinálok egy kis összejövetelt ahol megkínálhatom a vendégeket itallal, és sütivel... Ez a legkevesebb..
14-es
Már bocs, de ha én lennék a keresztanya, és a keresztlányom meghívna a ballagására úgy, hogy utána nem lesz semmi, attól én még elmennék, mert mégiscsak a keresztlányom.
A távolabb élő, amúgy sem túl közeli rokonokat azért megértem. Csak annyi időre odautazni messziről, hogy megnéznek, odaadják az ajándékot, aztán viszont látásra?
Én nem azt mondom, hogy puccos étteremben, drága vacsorát kéne adni, de azért otthon szervezhettetek volna egy kis összejövetelt akár néhány szendviccsel, kis süteménnyel, üdítővel.
Viszont azt meg tőled érzem jogosnak, hogy legalább a keresztszülőket elvárnád. Azért nekik szerintem illene ott lenni, hacsak nem tényleg valami nyomós indokuk van az ellenkezőjére.
Egy kicsit túlreagálod, a szüleid legalább ott lesznek.
Kivehetettek volna szabadságot,csak lehet nem tehetik meg. Na meg kaja sem lesz, meg idő sem beszélgetni, összejönni a nagycsaláddal. Nem látom értelmét,hogy elmennek,állnak 1,5 órát és mennek haza.
( a ballagás kezdete pedig konkrétan sz*r, ha kint van tűz a nap, na meg az emberek 90% ilyenkor még dolgozik, nekünk 6-kor lesz, így van olyan rokon aki 3-kor végez a munkahelyén és úgy jönnek az ország másik feléből)
80 rokont szerettél volna látni a ballagásodon? Ez msot vicc? Nem az esküvőd lesz, hanem a ballagásod!!
Szülő, testvér, nagyszülő legyen ott. Esetleg a keresztszülők, ha tényleg betöltenek egy plusz szerepet az életedben, de ennyi.
MAjd akkor sértődj meg, ha az esküvődre nem hajlandó elmenni egyik sem.
Ez csak egy ballagás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!