Szülők vagy hasonló büntetéssel kapcsolatos témában érintettek! Ennek így van értelme?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és bmx-ezek. nekem a bringázás az életem. mellette közepes tanuló vagyok, igaz elég szétszórt. a múlt hétvégén elestem bicajjal, elég csúnya sérülést szereztem, óriási horzsolást. ezért most be lett nekem ígérve, hogy bizony legalább 2 hónapot nem bicajozhatok majd. kérdem én: ennek mi értelme van? véletlen volt, történnek véletlenek, én sem így akartam, és ilyen nagy esésem utoljára egy éve volt, azóta szinte semmi. én ezt ahhoz tudnám hasonlítani, hogy ha egyszer ételmérgezést/gyomorrontást kapok,akkor 2 hónapig nem ehetek semmit! vagy, ha megfázok, 2 hónapig nem tehetem ki a lábam a házból! vélemények erről?2013. ápr. 19. 18:25
11/11 TomThunderbolt válasza:
Na még egy idióta tanár.... :D Nem elég hogy egész álló nap a fejüket nézem ,még itt is hülyességekkel tömik szegény 15 éves gyerek fejét. Én soha sem tanultam ,4-es átlagom volt és leéretségiztem egy elég nehéz szakközépben (Magyar ország 1. szakközepe). Haver egy kicsit a talpadra kell állnod ,mert a szülők pórázon tartanak ,ami nem lenne baj ha nem lenne ilyen rövid. Vagy értesd meg velük ,hogy ilyen esetekben már te is bírsz döntést hozni vagy költözz kollégiumba (én az utobbit választottam mert a szüleim nem értettek meg ,nem hibáztatom őket) és a tudtok nélkül motoroztam ,ami szerintem elég merész dolog jogsi és műszaki nélkül ,viszont itt az a para ,hogy egyszer esel és akkor a szüleidbe egy világ omlik össze. Te döntessz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!