Volt barátnő gyerekével sok időt tölt? Az nő maga köré gyűjti az exeit, "barátok" Zavarna titeket?
Van egy párom, akinek volt egy hosszú kapcsolata. A nőnek már volt egy gyereke, 3-10 éves koráig voltak együtt, 2 éve szakítottak. Azt mondja már lezárta a kapcsolatot, csak barátok - bár én ezt nem értem, én sosem tudtam.
A nő a párom előtti pasijával is jóban van (a gyerek apja, ezt megértem). Párom azt mondja sokszor voltak együtt négyesben (ők ketten, az apa a feleségével) + a gyerek korábban. EZ nekem megint fura, de a gyerek miatt valamilyen szinten megértem. Viszont még mindig összejár a gyerek apjával, azt mondja barátok, vannak közös programjaik, pl. hétvégén többen elmentek "pasis" kirándulásra, fiúgyerekeket is vittek. Állítólag ez is egy tradíció náluk. Ott is ott volt, pedig már hogy nyersen fogalmazzak nincs köze a gyerekhez. A gyerek suli után majdnem mindennap benéz hozzá (útba esik az üzlete), van hogy ő viszi haza.
Kérdezem már erről, azt mondta nagyon szereti a gyereket, ne kérjem, hogy ne legyen az élete része. Ezt így nem is akarom, csak túl soknak találom. Bár szerintem az egész kapcsolatot meg kellene szakítani, az a "rendje", de ha nem akarja az ő dolga.
Az viszont már tényleg bizarr számomra hogy barátkozzak az exével és még az ex exével (és annak feleségével) is... Én vagyok túl maradi gondolkodású? Mert úgy látom ott senkit nem zavar a dolog, normálisnak találják.
A nőnek van új kapcsolata, szóval nem arról van szó, hogy féltékeny lennék. Ők már egy éve együtt vannak, Ő is elvan ezzel a helyzettel.. Nem értem.. Tényleg bennem van a hiba?
Nehogy már irigykedj arra, hogy a párod szereti a gyereket, s a gyerek is ragaszkodik hozzá. Igaza van a tesódnak, látszik, hogy figyelmes, jó apa lesz. S ez nem liberális gondolkodás, hanem emberséget és szeretetet sugárzó.
Ha meg valaki irigy egy gyerekre, annál bajok vannak.Egyik válaszoló is írta, hogy ő nem tudna így élni. Egyszerű, akkor ki kell lépni a kapcsolatból, s keresni kell egy olyan embert, aki mindenkit kizár maga körül, s csak a párjával foglalkozik.:) Eszméletlen ez a gondolkodás...:D
nyugi,100%,h nem téged választana...én sem azt tennem...már csak azért sem,mert nehogymar valaki más mondja meg,hogy felnőtt emberként kik lehetnek a barátaim...
Szóval magadban kell tisztaznod,hogy tudsz-e ezzel a dologgal együtt élni,vagy sem..Amúgy szerintem is tökéletes példa arra,h kulturált és érzelmileg is stabil felnőtt emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!