Mi a vélemény? Lehet a jövőhét elején derül ki, hogy terhes vagyok-e, és most szóltak, hogy vasárnap mehet a párom külföldre dolgozni hónapokra.
köszi mindenki hozzászólását. igazatok van, persze, hogy ki lehet bírni, csak biztos nehéz lesz úgy, hogy 3 éve sülve főve együtt vagyunk.
igen egyenlőre hónapokról van szó és első hónapban biztos nem tud hazajönni, utána talán két hetente vagy havonta (ha marad hosszútávú a munka)
hát az az igazság, hogy nekem is az volt az első kérdésem hogy nincs-e nekem is munka, mert ha biztos lenne már én is csomagolnék, csak az a baj, hogy a bizonytalanra nem mehetek ki, mert
1 nincs felesleges lóvénk,hogy kimegyek aztán lesz, ami lesz
2 nekem itt az öcsém, akit én nevelek
ha biztos lenne nekem is munka, akkor mennék, mert itt tudnám hagyni anyósnál (17 lesz az öcsém) és akkor küldenénk haza pénzt anyósnak
sajnos nagyon szemét főnököm van/volt most voltam beteg és amíg betegállományban voltam felvett valakit a helyemre és hétfőtől meló nélkül leszek...
szóval minden olyan összefutott most és nem is akarok idegeskedni, bár még mindig nem tudom mi a helyzet, nem mertem ma tesztet csinálni. majd esetleg holnap megcsinálom reggel és írom, mi lett az eredmény, ha érdekel Titeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!