Mi a vélemény? Lehet a jövőhét elején derül ki, hogy terhes vagyok-e, és most szóltak, hogy vasárnap mehet a párom külföldre dolgozni hónapokra.
mi is 3 éve vagyunk együtt. Elutazott korábban munka miatt külföldre de nem volt vészes. minden nap beszéltünk, néha elsírtam magam. de láttam webkamon keresztül legalább. kibírtam, és annál jobb volt, mikor hazajött.
24/L
és akkor most összedől a világ?
Párod kimegy melózni, összeszed egy csomópénzt, boldog lesz, hogy apa lesz, még jobban fog gyűjtögetni hogy neked és a gyereknek mindene meglegyen, neked meg más dolgod sem lesz, csak várni, hogy fejlődjön a hasadban a baba.
És lehet szülésnél is ott tud majd veled lenni. Ő anyagilag tartja a frontot, te meg anyailag tartsd otthon a frontot. Egy kapcsolat nem mindig kényelmes és kedvező, vannak ilyenek, hogy máshol több a pénz, de kevesebbet látjátok egymást. Naés? legalább lesz pénzetek és nem a semmibe vállaljátok be. örülj neki, hogy ilyen szorgalmas a párod, támogasd őt lelkileg, hogy szereted és megvárod!
De egyenlőre ott tartasz, hogy majd jövőhéten derül ki hogy egyáltalán terhes-e vagy.
jó igazatok van, és nagyon is büszke vagyok rá, mert amikor megismertem, egy tohonya munkaundoros lelkileg elpusztult valaki volt és mellettem "meggyógyult"
csak ezért van az, hogy 3 éve nem voltunk külön egymástól és nem tudom milyen lesz, mert én nagyon lelkis vagyok...
ezért szépen kérlek titeket ne hurrogjatok le!!!:(
második vagyok, én sem hurroglak le.
Nekem is rossz lenne párom nélkül, megértelek. De a jó cél érdekében teszi, és tényleg büszke lehetsz rá, és magadra is.
Ki fogod bírni :) van telefon a világon meg minden egyéb kommunikációs eszköz, és úgyis hazajön :)
háááát-háááát, dönteni kell, mi a fontosabb: a fél "misi", vagy a kapcsolatotok és az, hogy ne egyedül töltsd a terhességed. ezek a hónapok SOHA nem hozhatók vissza.
már ha tényleg terhes vagy......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!