Az anyámról kiderült hogy a testéből él Ausztriában! Borzasztóan kiborultam. Ti mit tennétek?
Tegnap kiderült hogy az anyám nem szobalányként dolgozik kint Ausztriában hanem prostituált.
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy hogy tehetett ilyet.
Persze azzal védekezik hogy a pénz miatt csinálja és csak így tudják fenntartani a házat.
Én már külön élek a saját családommal, de nem tudom felfogni.
Nagyon haragszom rá.
Ti hogy reagálnátok ezt le?
Borzasztóan érzem magam
Apád dolgozik?
Húgod dolgait ki fizeti?
Te mennyivel támogatod őket?
Ha mindenre van elég pénz, nem élnek szűkösen, akkor esetleg (esetleg!) megemlítheted neki, de ha a fentiekre a következő válaszokat tudod adni:
1.: Nem dolgozik, vagy alig keres, illetve elissza, eldohányozza, stb.
2.: Anyám fizeti a húgom költségeit
3.: Nem segítek neki
akkor jobb lesz ha befogod és magad felett ítélkezel, ahelyett, hogy anyádról témát nyitsz bárhol is, illetve a rokont meg elküldöd a bús..csába.
Azt mondta neki ez jó, mert mindent ki tud fizetni, van mindenre pénz.
Ja és esze ágában sincs abbahagyni mert szereti csinálni.
Szóval itt nem a pénz a fő ok.
Mondtam neki hogy keressen más munkát de esze ágában sincs.
Úgyhogy nem tudom sajnálni...
Ja és ebben az egészben a legjobban apámat sajnálom.
Ha belegondol abba hogy sok minden van abból a pénzből amit anyám azzal keresett hogy kefél reggeltől estig másokkal akkor felfordul a gyomra!
Annyira könnyen vélekedtek ti erről a dologról.
De megnézném bármelyikőtök fejét, amikor kiderülne hogy a férjetek/feleségetek abból él hogy naponta akárhány emberrel fekszik össze, aztán hazamegy hozzátok és veletek teszi ugyan ezt.
Vagy mit vártok hogy majd még meg is dicséri érte?
Én már nem is értem az embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!